Concurs fulger Sarida Kids Club

Prietenii noștri de la  Sarida Kids Club vă invită joi, 10 aprilie, la sediul lor din Str. Crișul Alb, Nr. 9-13, sector 4, la o întâlnire cu mămicile. Motivul? În colaborare cu revista Pap Tot, Sarida Kids Club organizează un seminar pe tema ”Îngrijirea copilului de la A la Z”. La întâlnirea realizată special pentru mămicile care își aduc copiii la acest club vor veni un medic pediatru și o mămică vedetă (Oana Turcu). Ele vor răspunde tuturor întrebărilor mămicilor participante.

Desfășurarea evenimentului:

  •    18-18.30 – sosirea invitaților
  •   18.30- 19.30 – dezbaterea temei evenimentului împreună cu invitații speciali
  •  19.30- 20.00 – sesiune de Q&A
  •   20.00-20.15 – plecarea invitaților

Două mămici cititoare ale acestui blog și care NU și-au înscris copiii la cursurile Sarida Kids Club pot merge la acest seminar, dacă zeița Fortuna și random.org sunt de partea lor. Altfel spus, Sarida Kids CLub și Blogul mamei începătoare pun la bătaie două invitații la seminarul ”Îngrijirea copilului de la A la Z”. Plus două ateliere gratuite, la alegere (în limita locurilor disponibile). Condiția de bază pentru a participa la tragerea la sorți este aceea de a nu fi în prezent înscriși la cursurile/atelierele Sarida Kids Club. Dacă ați trecut de acest ”filtru”, atunci intrați în horă. Aveți de făcut doar doi pași:

1. Dați share public acestei postări, să afle cât mai multe mămici de seminar

2. Lăsați un comentariu la această postare cu numele vostru real și răspundeți corect la întrebarea: ”Care e numele vedetei care va veni la seminarul din 10 aprilie”?

 

Înscrierile au loc în perioada 5-8 aprilie, ora 21.00. Numele celor două vor fi anunțate pe 9 aprilie. Ele îmi vor trimite un e-mail (cristina.ologeanu@gmail.com) cu coordonatele lor din buletin/cartea de identitate și un număr de telefon pentru a putea fi contactate.

 

 

 

5 Comments

  1. numele meu este Unguras Crina si vedeta invitata este Oana Turcu

  2. numele meu este Alina Osiac iar vedeta care va participa la eveniment este Oana Turcu.

  3. Numele meu este Tudor Raluca Mihaela, iar vedeta invitata este Oana Turcu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: