Concurs fulger: hai să-i vezi pe actorii de la Serviciul Român de Comedie

Sâmbăta aceasta, 24 octombrie, o parte dintre actorii de la Serviciul Român de Comedie strigă catalogul la Sarida Kids Club. Iar Blogulmamei.ro oferă o invitație dublă (pentru un părinte+un copil) la spectacolul lor.

Ce se întâmplă sâmbătă? Sarida Club și Little Impro au plăcerea să vă invite la spectacolul atelier de teatru de improvizație pentru copii și părinți. Spectacolul va avea loc sâmbătă, 24 Octombrie, începând cu ora 16:00 la Sarida Club, Strada Crișul Alb Nr 9-13, Sector 4.

Copiii sunt invitați pe scenă să participe la rundele de improvizație alături de actorii profesioniști unde, impreună, creează pentru prima dată cântece, povești, scenete. Totul se întâmplă într-o atmosferă plină de hohote de râs, joc și voie bună.
Actorii de la Little Impro fac parte din Serviciul Roman de Comenie, de la DigiTV, și îi puteți urmări aici.

little impro

CONCURS

Blogulmamei.ro și Sarida Kids Club oferă o invitație dublă, pentru un părinte și un copil, la spectacolul trupei Little Impro, de sâmbăta aceasta. Ca să intrați în tragerea la sorți, este suficient să lăsați un comentariu cu numele vostru din buletin, plus numele și vârsta copilului pe care îl veți însoți la spectacol. Ultima zi de înscriere: joi, 22 octombrie 2015, ora 00.00. Câștigătorul ales cu random.org va fi anunțat vineri, pe blog. Succes!

 

Informații și rezervări la 0726.528.844 sau 0760.132.301.
Tarif copil: 25 lei
Tarif părinte: 30 lei
Părinții posesori de card VIP au intrarea liberă
Bilete online găsiți aici.

8 Comments

  1. Ce pacat ca trebuie sa scrii un titlu ca acesta ca sa atragi oamenii sa vada trupa aceasta minunata. Sunt deosebiti pentru ca sunt Little Impro, nu pentru ca au jucat in nu stiu ce emisiune tv de mare audienta 🙁

    1. Cand am scris acest titlu, m-am bazat ca muuult mai multi oameni stiu de SRC, iar apartenenta la un asa grup foarte mediatizat intareste faptul ca sunt buni. Pe de alta parte, am dorit ca privitorii de SRC sa afle (in caz ca nu o stiu deja) ca parte din actorii de acolo se ocupa si cu alte lucruri frumoase.

  2. Noi ii stim de la Little impro si nu de la Serviciul Roman de Comedie. In primavara am fost la cateva spectacole in Plaza, toamna asta la Cafe Godot am fost la 2 spectacole.
    Teodora Gaina si Rares (aproape 5 ani)

  3. Buna seara! Noi nu-i cunoastem, chiar sunt curioasa ce face Little impro cu micii actori amatori! Luca are 5 ani si 8 lunite !!! Cu drag, Buica Cornelia!

  4. DARIA TEODOR (5 ANI SI 8 LUNI ) SI MAMA DANA TEODOR- S-AR BUCURA TARE MULT MICUTA MEA.

  5. NE-AM BUCURA SA MERGEM, DARIA ADORA SCENA TEODOR DANIELA SI COPILUL TEODOR DARIA APROAPE 6 ANI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d