in-cautarea-lui-DORY-afis

Concurs Disney cu 13 premii din filmul „În căutarea lui Dory”

Cine nu a văzut filmul animat „În căutarea lui Dory” („Finding Dory”)? Daţi fuga să-l vedeţi. V-am spus aici de ce merită. Veţi avea multe de învăţat din el. Şi adulţii, şi copiii. V-ar ajuta şi la concursul ce urmează dacă veţi (re)vedea filmul.

Fără să o mai lungesc, vă spun că prietenii noştri de la Disney vor să vă ofere o serie de produse promoţionale inscripţionate cu personajele din film. Sunt 13 produse în total, pe care le vom împărţi în trei premii. Adică astfel:

Premiul 1:

*un set de popice

** un colac

*** un set de aripioare pentru înot

**** puzzle din lemn

***** o minge de plajă.

Premiul 1 In cautarea lui Dory Disney

Premiile 2 şi 3 sunt identice. Fiecare conţine următoarele:

+ un colac

++ un set de aripioare pentru înot

+++ puzzle din lemn

++++ o minge de plajă

premiile 2 si 3  In cautarea lui Dory Disney

Aşadar, la final, vor fi 3 premianţi. Îi vom alege în funcţie de răspunsul dat. Care e întrebarea? Ei bine, înainte de a scrie în comentarii răspunsul, vă rog să vă uitaţi alături de copiii voştri la film. Sau, măcar, la trailerele din secţiunea „Galerie video” de la această adresă. (e undeva, în josul paginii) După ce aţi vizionat, întrebaţi-i pe copii ce personaje le-au plăcut şi de ce.

Apoi, reveniţi aici, pe blog, şi lăsaţi un comentariu care să respecte următoarele cerinţe:

  1. Numele vostru complet din actul de identitate

  2. Răspundeţi la întrebarea: „Ce personaj l-a astras pe copilul vostru (sau copiii voştri, după caz) şi de ce?”

M-aş bucura dacă aţi da un share public acestui concurs. Astfel încât să afle de el cât mai mulţi părinţi cu copiii fani ai filmului „În căutarea lui Dory”.

Durata concursului: 2-15 august 2016, ora 00.00. La final, un juriu format din reprezentanţi ai firmei PROMAR MEDIA (reprezentant Disney în România) şi Blogulmamei.ro va alege trei câştigători.

Pentru că ne dorim un concurs curat, cu șanse egale pentru toată lumea, vă rugăm să vă înscrieți o singură dată și, de asemenea, să nu lăsați comentarii de pe ID-ul fiecărui membru al familliei. Nu este corect față de ceilați concurenți.

 

Vă aştept cu un Like la pagina de Facebook a blogului. Iar dacă vreţi să fiţi la zi cu postările, puteţi introduce adresa voastră de e-mail la rubrica “Abonare via e-mail”.

*** În căutarea lui Dory

in-cautarea-lui-DORY

Vara aceasta, Disney•Pixar creează o poveste spumoasă despre prietenie, familie şi amintiri, continuând aventurile îndrăgitelor personaje din celebra peliculă de animaţie „Finding Nemo / În căutare lui Nemo” şi făcând o incursiune în trecutul simpaticei Dory.

„Finding Dory / În căutarea lui Dory” o readuce pe marile ecrane pe uituca favorită albastră a tuturor, Dory (vocea lui Ellen Degeneres), care locuieşte fericită în recif împreună cu Nemo (vocea lui Hayden Rolence) şi Marlin (vocea lui Albert Brooks). Când Dory îşi aduce aminte deodată că are o familie undeva, care s-ar putea să o caute, cei trei pornesc într-o aventură care le va schimba viaţa.

Filmul „Finding Dory / În căutarea lui Dory” este distribuit de Forum Film România şi a avut premiera pe 17 iunie 2016, în format 3D, variantă subtitrată, respectiv dublată.

Producătorii noii pelicule au vrut să răspundă la toate aceste întrebări şi să facă lumină în trecutul lui Dory. „Ea are această dorinţă naturală de a afla cine e şi de unde vine”, spune regizorului filmului. El recunoaşte că mereu a avut în minte scenarii despre originea lui Dory şi că acum a venit momentul să exploreze viaţa complexă a personajului.

Familia, o temă cheie a filmului

Când o întâlnim prima dată pe Dory, ea nu-şi mai poate aduce aminte nimic despre locul unde s-a născut şi nici despre părinţii ei. E clar, însă, că are o familie. Iar acest nou film spune povestea acestei căutări.

„E uimitor cum Dory e un personaj cu care atât de multă lume empatizează”, spune actriţa Ellen DeGeneres, cea care îi dă viaţă lui Dory. Motto-ul ei – „just keep swimming / continuă să înoţi!” – a inspirat şi motivat publicul de pe diverse continente în ultimii ani. „Dory joacă un rol central în «Finding Nemo». E normal ca oamenii să se întrebe ce s-a mai întâmplat cu ea. Vrem să aflăm care mai e viaţa ei. Mai e prietenă cu Marlin şi Nemo? Are o familie? Îşi va aduce aminte vreodată detalii despre familia ei?”

3 Comments

  1. Buna. Baiatului meu i-a placut de Nemo pentru ca “este curajos si un prieten bun”. Cu Dory a empatizat foarte mult iar seara inainte de culcare ne-a spus ca i-a placut si de ea ca e uituca ca el. Cand mai uita sa faca ceva il compar cu Dory.
    Catrina Anca Mariana- multumesc.

  2. “Continua sa inoti”, imi tot repeta baietelul meu (7 ani) cand rabufnesc si indraznesc sa spun “nu mai pot” (caci, inevitabil, acest lucru se intampla, deoarece nu poate fi totul perfect si daca ar fi, s-ar instala monotonia, iar succesul nu ar mai avea nici un gust, implicit viata nu ar mai putea avea tente roz, fiind mereu roz aprins…deranjant de aprins); ei bine, Gabriel a invatat de la Dory ca orice lupta trebuie dusa pana la capat, caci doar luptand si fiind ambitios si curajos, poti atinge fericirea; a invatat sa nu se dea batut niciodata si sa traiasca clipa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close