Concurs de concurs cu produse home made

Atenţiune atenţiune! În blogosferă s-a lansat un concurs cu super premii home made! Nu, nu eu le fac (ţin la viaţa voastră, aşa că nu mă apuc să fac produse home made pe care să vi le ofer 😉 ).

Cea care pune la bătaie 9 produse făcute cu dragoste, pricepere şi talent de mânuţele ei este nimeni alta decât draga de Bea, care de fiecare dată ştie să îmi aducă zâmbetul pe buze, care face nişte săpunuri care arată absolut delicios. Nu mă credeţi? Ia daţi căutare după cuvântul “sapun” pe blogul ei să vedeţi ce minuăţii găsiţi. Sau intraţi direct în magazinul ei virtual să vedeţi ce şi cum. Şi la ce ingrediente conţin, cred că miros divin! Preferatul meu e acest săpun.  Ca să nu mai spun că Bea este o bucătăreasă desăvârşită – mereu salivez pe tastatură când postează reţete…

Dar m-am lăsat dusă de val şi am uitat să vă dau adresa. Aşadar, AICI puteţi găsi informaţii suplimentare şi regulamentul concursului KaBea.

Baftă (mie în mod special)!

5 Comments

  1. Asa sa fie,sa ai bafta.In ceea ce priveste ce-ti place tie,nu stiu daca mai am,insa am ceva care cred ca ti-ar place mai mult,e la uscat si la inceputul lunii va fi gata,e supeeeeeer.Acum pune tu frumusel link-ul pe blogul meu cu postarea ta,ca prea frumos ai scris si sa te citeasca si altii cu drag,asa ca mine.Pup si bafta multa.

    1. Linku’ l-am pus de aseară, doamnă :)) Pupăm şi noi, sper să câştigăm de data asta. La câte cuvinte de laudă am citit despre tine, cred că orice faci tu e bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: