Concurs de concurs cu 50 de premii marca Baby Expo

Iată şi ediţia cu numărul 3 a concursului prin care vă oferim invitaţii la Baby Expo din Bucureşti. Organizatorii acestui târg pun la bătaie 50 de invitaţii pe baza cărora puteţi intra la cea ce-a 32-a ediţie Baby Expo, care se va desfăşura în zilele de 22, 23, 24 şi 25 septembrie 2011 la Sala Polivalentă din Capitală. Mai multe detalii despre puteţi afla accesând pagina www.babyexpo.ro.

Revenind la oile noastre, iată care e REGULAMENTUL acestui concurs. Vă invit să-l citiţi cu atenţie şi să urmaţi întocmai instrucţiunile de participare.

Perioada de desfăşurare:
Consursul se desfăşoară în perioada 5-18 septembrie 2011. Înscrierile se vor încheia pe 18 septembrie, ora 20.00. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe data de 19 septembrie 2011

Premiile:
Per total se oferă 50 de invitaţii la cea ce-a 32-a ediţie Baby Expo, care se va desfăşura în zilele de 22, 23, 24 şi 25 septembrie 2011 la Sala Polivalentă din Capitală.

Câştigătorii şi modalitatea de desemnare a acestora:
Se vor alege 25 de câştigători care vor primi câte 2 (două) invitaţii. Aceştia vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi filmată, realizată cu ajutorul random.org.

Modalitatea de desfăşurare a concursului:
Pasul1: pentru a intra în concurs, trebuie să lăsaţi la această postate un comentariu care să conţină cuvântul “PARTICIP”. Cei care lasă comentarii care NU conţin acest cuvânt, NU VOR INTRA ÎN CONCURS.
Pasul 2: Este obligatoriu ca, după ce aţi lăsat comentariul respectiv, să trimiteţi e-mail la adresa cristina.ologeanu@gmail.com cu subiectul CONCURS BABY EXPO 3 care să conţină următoarele informaţii (toate sunt obligatorii!): A. numele/pseudonimul cu care v-aţi înscris în concurs, B. numele din buletin şi C. CNP-ul . Dacă nu trimiteţi toate aceste date, participarea dv la concurs NU VA FI CONSIDERATĂ VALIDĂ!

Ridicarea premiilor:
Câştigătorii desemnaţi îşi vor ridica premiile NUMAI PE BAZA BULETINULUI/CĂRŢII DE IDENTITATE de la casieria Sălii Polivalente din Bucureşti, în oricare dintre zilele de desfăşurare a târgului.

NOTĂ: dacă sunteţi din afara Capitalei, dar doriţi să participaţi la eveniment, trebuie să vă asiguraţi transportul. Organizatorii vă oferă doar invitaţiile pe baza cărora puteţi intra la Baby Expo.

ÎNTREBĂRI? NELĂMURIRI?

Acum BABY EXPO este şi pe Facebook

În altă ordine de idei, trebuie să vă anunţ că mai puteţi participa la încă un concurs al organizatorilor Baby Expo. “BABY f-Star” se desfăşoară pe proaspăt iaugurata pagină de Facebook a celor de la Baby Expo. Regulamentul acestui concurs e simplu: până pe 16 septembrie postaţi o poză a copilului pe pagina aceasta şi adunaţi cât mai multe voturi. Pentru alte detalii, citiţi cu atenţie regulamentul şi… rugaţi-o pe Zeiţa Fortuna să fie de partea voastră. BAFTĂ!

48 Comments

 1. La ce ai nevoie de CNP? Esti cumva operator de date privat inregistrat la Avocatul Poporului?

  1. Pentru a evita coincidenţa de nume. S-a mai întâmplat să participe doi de Ionescu Vasile la un concurs. Dacă nu-ţi plac regulile jocului, nu participi. Simplu. Sunt atâţia organizatori de concursuri care cer CNP-ul…

 2. Eu cred ca asta nu este un concurs efectiv pentru ca participanti nu concureaza cu nimic, este mai mult o tombola, la care participantii pot trimite solicitarea sa intre pe lista participantilor si atat. Un concurs presupune mai mult de atat

 3. Bunicul de 80 de ani la telefon:
  – Alo, doresc sa PARTICIP la jocul telefonic anuntat.
  – Foarte bine! Am trei īntrebari, v-ati pregatit?
  – Da!
  – Deci, ce are doua roti, un ghidon si se poate folosi pentru deplasare?
  – Bicicleta!
  – Nu-i rau, dar noi in mod concret ne-am gandit la Mountain-bike.
  – A doua intrebare. Ce are patru roti, un volan si se poate folosi pentru deplasare?
  – Masina!
  – Nu-i rau dar noi in mod concret ne-am gandit la Volvo.
  – Urmeaza ultima, cea de a treia īntrebare. Pentru a castiga trebuie sa dati raspunsul corect! V-ati pregatit?
  – Da!
  – Deci, ce are aripi, este condus de un pilot si se poate folosi pentru deplasare?
  – Avion!
  – Nu e rau! Dar ne pare rau, in lipsa raspunsului corect ati pierdut! Noi in mod concret ne-am gandit la un Concorde. Va multumim pentru joc, va asteptam si
  pe viitor, la revedere!
  La care batranul:
  – Imi cer scuze, dar va rog permiteti-mi sa pun si eu o
  īntrebare.
  – Poftiti.
  – Ce sta pe trotuar si practica cea mai veche meserie din lume?
  – Prostituata!
  – Nu-i rau, dar eu in mod concret m-am gandit la mama-ta!

  1. :))))) Originală înscriere la concurs. Pentru că ai scris cuv Particip în comentariul tău şi pt că mi-ai trimis toate datele solicitate pe e-mail, îţi voi valida înscrierea. Baftă!

 4. Cu drag as dori sa particip si la acesta editie, mai ales caci acum sunt din nou insarcinata si retraiesc emotiile primei sarcini, sunt direct interesata sa particip pentru a afla noutatile in domeniu pentru mamici si pitici,

 5. PARTICIPam si noi: Isa, mami si BEBE din burtica; mai avem putin si iesim la lumina si noi, pe la inceputul lui octombrie; sa ne vedem cu bine si multa sanatate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close