Concurs: cursuri de engleză cu Ziggy & Zaggy

Gata, start joc! Vă invit să vă înscrieţi la primul concurs din cadrul campaniei aniversare cu ocazia împlinirii a doi ani de Blogul mamei începătoare, despre care deja v-am povestit ieri, pe scurt.


Prietenii de la Shakespeare School pun la bătaie 5 cărţi în limba engleză, plus CD-urile aferente, cu haioşi Ziggy & Zaggy, pe care îi ştiţi de la Radio Itsy Bitsy şi despre care v-am scris aici. Prin intermediul cărţii „Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland”, copiii pot învăţa elemente de bază din limba engleză (numere, culori, nume de haine, de activităţi, hobby-uri, locuri în oraş, numele alimentelor, expresii uzuale). În acelaşi timp, ei pot descoperi Marea Britanie, întrucât Ziggy şi Zaggy vor da lecţiile de engleză în timp ce vor călători în diverse locuri interesante, vor merge la cumpărături, la circ, la şcoală şi vor vizita cele mai frumoase obiective din Regat.

“Ziggy & Zaggy – Adventures în Englishland” a fost tipărită la Editura Aramis şi este recomandată copiilor cu vârste între 5 şi 10 ani.

O prezentare detaliată a proiectului “Ziggy & Zaggy – Adventures în Englishland”, dar şi a prietenilor de la Shakespeare School, veţi găsi imediat după regulamentul concursului.

REGULAMENT CONCURS

Perioada de desfăşurare:

Concursul se desfăşoară în perioada 10-16 decembrie 2012, pe Blogul mamei începătoare. Înscrierile încep la data de 10 decembrie 2012 şi se vor încheia la 16 decembrie 2012, ora 21.00.

Premii:

Shakespeare School va premia cinci participanţi cu câte un exemplar al cărţii “Ziggy & Zaggy – Adventures în Englishland”. Aceştia vor fi aleşi prin tragere la sorţi cu ajutorul site-ului random.org

Condiţii de participare /Modalitatea de desfăşurare a concursului:

Vor intra la tragerea la sorţi doar persoanele care vor respecta TOŢI paşii de mai jos:

Pasul 1: Daţi clic aici apoi acordaţi un LIKE paginii de Facebook a sponsorului

Pasul 2: Daţi un share acestei pagini de concurs. Fie apăsaţi pe pictograma albastră, cu litera F de la finalul acestei postări, fie copiaţi linkul următor: http://blogulmameiincepatoare.wordpress.com/2012/12/10/concurs-cursuri-de-engleza-cu-ziggy-zaggy/  şi îl puneţi pe pagina personală de Facebook (sau pe blogul personal, dacă nu aveţi cont de FB)

Pasul 3: Lăsaţi un comentariu la această postare care să conţină linkul către pagina de Facebook (sau blog) unde aţi dat share acestui concurs

Anunţarea câştigătorilor/Ridicarea premiilor:

La data de 17 decembrie vor fi anunţaţi cei cinci câştigători, care vor primi câte un exemplar din cartea “Ziggy & Zaggy – Adventures în Englishland”. Aceştia au termen de trei zile de la data anunţării câştigătorilor să trimită datele personale printr-un email cu subiectul ”Concurs Ziggy&Zaggy” la adresa cristina.ologeanu@gmail.com. Acest e-mail trebuie să curprindă: adresa completă, numele complet pe care să se facă livrarea, seria şi numărul cărţi de identitate şi un număr de telefon. Toate aceste date vor fi redirecţionate către sponsor, care va expedia premiile. În cazul în care vor fi câştigători care nu vor trimite datele solicitate în termenul prevăzut de regulament (3 zile de la anunţarea câştigătorilir), ei vor fi înlocuiţi cu următorii clasaţi la extragerea câştigătorilor.

Despre Carte

Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland

Ziggy, veverita cea isteata si Zaggy, castorul cel ghidus, cei doi prieteni cu caracter ai Shakespeare School, ii invita pe copii in universul plin de aventuri al limbii engleze in noua carte „Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland”. Intamplarile pline de umor prin care trec cele doua personaje le  dezvaluie copiilor o modalitate noua de a invata limba engleza, in stilul Shakespeare School: distractiv si prietenos.

Povestea personajelor Ziggy & Zaggy a inceput inca din Septembrie 2011 cu emisiunea omonima care se difuzeaza si in prezent la Radio Itsy Bitsy. Iar pentru ca emisiunea Ziggy & Zaggy s-a bucurat de atat de mult succes, Shakespeare School a considerat ca este momentul potrivit sa publice si o carte cu ajutorul careia copiii sa invete engleza cu zambetul pe buze.

Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland” reprezinta un prilej pentru copii de a invata elemente de baza din limba engleza (numere, culori, nume de haine, de activitati, hobby-uri, locuri in oras, numele alimentelor, expresii uzuale) si de a descoperi in acelasi timp Marea Britanie. Ziggy si Zaggy ii vor initia pe copii in limba engleza in timp ce vor calatori in diverse locuri interesante, vor merge la cumparaturi, la circ, la scoala si vor vizita cele mai frumoase obiective din Regat.

Cartea este conceputa ca o invitatie la joc pentru copii, ea vrea sa transmita copiilor nu doar cunostinte, ci si indemnul de a indragi limba engleza. „Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland” are ca model stilul de predare abordat de Shakespeare School in cadrul cursurilor sale: cald si prietenos.

Aspectul emotional – afectiv este deosebit de important la o varsta frageda. Daca copii se indragostesc de personaje, automat se vor implica in poveste si vor asimila notiunile de engleza usor si cu placere.

Scopul cartii este acela de a crea impresia unui joc la care sunt invitati copiii alaturi de parinti. Fiecare noua aventura contine si un cantecel in care se repeta structurile noi si vocabularul. Copiii vor canta si se vor amuza alaturi de Ziggy & Zaggy, memorand fara efort si cu placere toate cuvintele noi. La final, parintii sunt invitati sa intre in joc adresand cateva intrebari copilului, stimuland astfel comunicarea in limba engleza. In acest mod, copiii se distreaza si petrec timp de calitate impreuna cu parintii.

Stimularea verbala şi muzicala la o varsta frageda, prin invatarea unei a doua limbi, are numeroase beneficii in dezvoltarea creativitatii copiilor, lucru demonstrat de cercetatorii de la Harvard Medical School. Asadar, ii invitam pe parinti sa ii ia aliati pe Ziggy & Zaggy si prin joc si cantec sa stimuleze abilitatea naturala a copiilor de a invata o limba straina.

Abordarea bilingva (ro-en) ii confera copilului independenta, nefiind neaparat  necesara prezenta adultului pentru ca acesta sa desluseasca aventurile  celor doua personaje. Acest lucru incurajeaza copilul sa devina autonom in invatare. Totodata, abordarea bilingva ii dezvolta atentia distributiva, fiind pus in situatia de a trece cu rapiditate din limba materna in limba engleza si invers. Aceasta abordare mai are avantajul ca povestea isi pastreaza cursivitatea, fara a fi nevoie de intreruperi pentru a i se explica cuvintele noi. Totul devine cursiv si usor de inteles, dand impresia copilului ca deja intelege limba engleza, ceea ce ii stimuleaza increderea in sine si ii da sentimentul ca engleza este accesibila pentru el si usor de inteles.

“Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland” a fost tiparita la Editura Aramis si este disponibila online, pe website-ul editurii Aramis si in librarii.

Despre Shakespeare School

Shakespeare School este centrul de invatare a limbii engleze din București, recunoscut de Cambridge ESOL, care pregateste anual peste 1.200 de copii și tineri (4-25 ani). Cu trei sedii și o istorie de peste 10 ani, Shakespeare School se mandreste cu mii de cursanti care au facut performanta in limba engleza, in tara si in strainatate, după ce i-au urmat cursurile. Modul de predare interactiv, abordarea calda a profesorilor si masurarea lunara a rezultatelor definesc metoda Shakespeare School. Centrul ofera cursuri anuale pentru fiecare varsta si nivel de performanta, cursuri de vara, tabere de engleza in tara si strainatate, cursuri pentru examenele Cambridge, TOEFL si IELTS, cluburi de conversatie cu profesor nativ si un program de mentoring pentru parinti.

Pentru mai multe detalii, viziteaza www.shakespeare-school.ro

46 Comments

 1. Nu ma bag la concurs ca inca nu avem nevoie de ass ceva dar personajele sunt tare simpatice
  vroiam s-o zic, nah… 🙂

  1. Sunt tare tare haioase! Ai să rămâi surprinsă cât de receptivi sunt picii la engleză. Alexiei i-am pus câteva filmuleţe în engleză şi ghici… repetă ca papagalul. 😉

 2. inca o data LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  imi place mult concursul! ambii pitici invata engleza si ne-ar prinde bine sa ne imbogatim biblioteca si cunostintele 🙂 – multumim pentru concurs!
  pitici voinici este numele de pe fb -https://www.facebook.com/pitici.voinici

 3. Am dat si noi like paginii sponsorului si share concursului si asteptam sa castigam. Alinuta (1 an si 10 luni) e chiar la inceput cu limba engleza si cred ca iar prinde tare bine asa ceva. MIhaita (1 an si 6 luni) abia acum schiteaza primele cuvintele, dar mai vorbim si cu el in engleza. Aici e dovada ca am dat like https://www.facebook.com/mihaela.pop.353/favorites iar aici ca am dat share https://www.facebook.com/mihaela.pop.353 (eu sper ca link-urile sunt bune – mereu am aceasta problema).

 4. Am dat si noi share in data de 12.12.2012…pe pagina noastra de facebook pt ca ne dorim fff mult carticica:)http://www.facebook.com/#!/balan.cristina.7549 Multumim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close