Concurs cu invitații la spectacolul Disney Magical Music from the Movies. Disney original!

Spectacolul Disney Magical Music from the Movies va ajunge, luna aceasta, în premieră în România. După sute de reprezentaţii de success pe unele dintre cele mai mari scene ale lumii, spectacolul din seria ”Disney in Concert” va putea fi văzut și de români. De romanii din mai multe orașe, nu doar din Capitală. Iar asta mi se pare foarte tare.

De când a văzut promo-ul la TV, Alexia mea îmi tot cântă ”Let it go”… și în română și, parțial, în engleză. Și eu care tocmai credeam că am depășit perioada Frozen…  😉

Adevărul este că îmi place și mie foarte tare cum cântă Dalma Kovacs piesa asta. Am ascultat-o în spaniolă, în engleză, dar zău că niciuna nu sună mai bine ca varianta Dalmei! Părerea mea…

Spectacolele „Disney Magical Music from the Movies” vor avea loc în:

Luni 7 noiembrie – Timișoara, Sala Sporturilor “Constantin Jude”

Marți 8 noiembrie – Cluj Napoca, Sala Polivalentă

Sâmbătă 12 noiembrie – București, Sala Palatului

Marți 15 noiembrie – Brașov, Sala Sporturilor D.P.Colibași

Miercuri 23 noiembrie – Craiova, Sala Polivalentă

disney magical music movies

Biletele se găsesc pe www.eventim.ro și în rețeaua Eventim. Aici găsiți bilete pentru fiecare concert în parte.

 Pentru București, iată prețurile: 

bilete bucuresti concert disney magical music movies

 CONCURS

Ziceam în titlu că vreau să vă dau și invitații la una dintre reprezentațiile „Disney Magical Music from the Movies”. Ei bine, am două invitații a câte două locuri fiecare pe care le voi da cu tot dragul. Ambele invitații sunt pentru spectacolul din 23 noiembrie, de la Craiova.

Dacă doriți să intrați în posesia uneia dintre cele două invitații duble, vă rog să răspundeți aici, pe blog, la următoarea întrebare:

”Care sunt personajele Disney preferate de copiii voștri și de ce?”

În comentariul răspuns vă rog să introduceți numele complet, adică acela din cartea de identitate. Voi lua în calcul doar comentariile care conțin răspunsul+numele din buletin, nu doar ID-ul de Facebook!

Mi-ar plăcea să dați și un share pe Facebook acestui concurs, să afle cât mai mulți fanii Disney de el. Iar dacă vă place blogul, m-aș bucura să dați un like paginii de Facebook și să vă abonați la postări, pentru a fi la curent cu ce mai scriu eu pe aici. 

Aștept răspunsurile voastre până la data de 13 noiembrie, ora 00.00. Cei doi câștigători vor fi aleși de un juriu format dintr-un reprezentant al organizatorilor spectacolului și unul al blogului. Fiecare câștigător va primi câte o invitație de două locuri la spectacolul „Disney Magical Music from the Movies” din 23 noiembrie, de la Craiova.

Pe 15 noiembrie voi anunța câștigătorii. Aceștia își vor ridica invitațiile doar pe baza cărții de identitate! Dacă nu sunteți din Craiova, transportul nu va fi asigurat de organizatorii concursului și nici de cei ai spectacolului.

Despre spectacolele Disney Magical Music from the Movies

Peste 70 de muzicieni vor da viață celor mai cunoscute povești ale copilăriei într-un show plin de culoare. În spectacol, cele mai îndrăgite personaje Disney vor readuce în prim plan o experiență completă. Muzica live va fi însoțită în permanență de pasaje video de referință. Acestea vor recrea lumea fabuloasă imaginată de Walt Disney și îi vor transpune pe toți cei prezenți într-o lume magică.

Paula Seling, Florin Ristei și Dalma Kovacs (cea care cântă atââât de bine parte din piesele din ”Frozen”) vor interpreta cele mai frumoase melodii din celebrele creații animate Disney.

Ei vor fi acompaniați de Orchestra Simfonică București. Multe dintre peisele pe care le veți asculta sunt câștigătoare ale premiilor Oscar la categoria Best Original Song.

Vor fi piese din desene precum:

  • „The Lion King”
  • „Frozen”
  • „The Little Mermaid”
  • „Mary Poppins”
  • „Aladdin”
  • „Beauty and the Beast”

Detalii găsiți și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Close