Concurs Baby Expo, ediţia de primăvară 2012

Iată şi ediţia cu numărul 5 a concursului prin care vă oferim invitaţii la Baby Expo din Bucureşti. 50 de bucăţi, mai exact. Veţi primi câte două de căciulă, astfel că pe baza acestor invitaţi puteţi merge însoţite de soţul/iubitul/sau cu cine doriţi la ediţia de primăvară a târgului Baby Expo, care se va desfăşura în zilele de 22, 23, 24 şi 25 martie 2012 la Sala Polivalentă din Capitală. Mai multe detalii despre această sărbătoare a gravidelor, mămicilor şi a copiilor de până în 5 ani puteţi afla accesând pagina www.babyexpo.ro/.

 Revenind la oile noastre, iată care e REGULAMENTUL acestui concurs. Vă invit să-l citiţi cu atenţie şi să urmaţi întocmai instrucţiunile de participare.

Perioada de desfăşurare:
Consursul se desfăşoară în perioada 1-18 martie 2012. Înscrierile încep chiar acum şi  se vor încheia pe 18 martie, ora 00.00. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe data de 19 martie 2012

Premii:
Per total se oferă 50 de invitaţii la Baby Expo, care se va desfăşura în zilele de 22, 23, 24 şi 25 martie 2012 la Sala Polivalentă din Capitală.

Câştigătorii şi modalitatea de desemnare a acestora
Se vor alege 25 de câştigători care vor primi câte 2 (două) invitaţii. Aceştia vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi filmată, realizată cu ajutorul http://www.random.org/

Condiţii de participare/Modalitatea de desfăşurare a concursului:
Pasul1: daţi share pe pagina voastră de facebook/pe blogul personal – adică să puneţi un link cu concursul acesta pe pagina personală de FB sau pe blog (copiaţi adresa de sus de la această pagină, apoi daţi paste pe pagina de FB sau pe Blog).
Pasul 2: După ce aţi făcut asta, reveniţi pe această pagină şi lăsaţi un comentariu la această postare, care trebuie să conţină:
1. numele cu care aţi dat share-ul pe Facebook
2. linkul către postarea de recomandare de pe blogul personal/pagina de FB unde aţi scris despre acest concurs.
Pasul 3: Este obligatoriu ca, după ce aţi lăsat comentariul respectiv, să trimiteţi e-mail la adresa cristina.ologeanu@gmail.com cu subiectul CONCURS BABY EXPO 5 care să conţină următoarele informaţii (toate sunt obligatorii!): A. numele/pseudonimul cu care v-aţi înscris în concurs, B. numele din buletin, CNP sau seria şi nr CI/BI (una din ele, la alegere). Dacă nu trimiteţi toate aceste date, participarea dv la concurs NU VA FI CONSIDERATĂ VALIDĂ! CNP-ul sau seria şi nr de buletin sunt necesare pentru a evita confuziile produse de coincidenţa de nume a participanţilor.

Dacă nu vă e clar ce şi cum, întrebaţi-mă, sau, vedeţi cum au procedat cei în dreptul cărora le-am spus că e ok. Atenţie, verific linkurile cu share/postarea de pe blog!!!

Ridicarea premiilor
Câştigătorii desemnaţi îşi vor ridica premiile NUMAI PE BAZA BULETINULUI/CĂRŢII DE IDENTITATE de la casieria Sălii Polivalente din Bucureşti, în oricare dintre zilele de desfăşurare  a târgului.

NOTĂ: dacă sunteţi din afara Capitalei şi doriţi să participaţi la eveniment, trebuie să vă asiguraţi transportul. Organizatorii vă oferă doar invitaţiile pe baza cărora puteţi intra la Baby Expo.

ÎNTREBĂRI? NELĂMURIRI?

93 Comments

  1. E ok, Elena!

   Cine nu a înţeles clar ce şi cum din regulament, să ia exemplul Elenei, care a resptectat întocmai regulamentul 🙂

   1. Am vazut acum si ti-am dat add pe FB si am facut public share-ul.. sper sa fie ok

   1. Cornelia, pune linkul către wall-ul tău de Facebook unde ai scris despre acest concurs. Vezi cum au făcut concurenţii în dreptul cărora am scris că e ok

 1. am dat share pe facebook pe numele Troaca Iozefina, linkulhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=302139973185998&set=a.143015835765080.30303.138647189535278&type=1&theater#!/profile.php?id=1109684211

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: