carti alfie kohn

{CONCURS ALFIE KOHN} Creştem copii cu dragoste

Cum ar fi să creşti un copil care să nu reacţioneze la frică? De ce pedepsele şi recompensele sunt la fel de nocive? Cum influenţează competiţia dezvoltarea ulterioară a unui copil? Ce poţi face pentru a creşte un copil curajos, sigur pe el şi lipsit de vulnerabilităţile generaţiei tale? Acestea sunt doar o mică parte din întrebările la care poţi afla răspunsul participând la una sau la ambele conferinţe pe care Alfie Kohn le va susţine la Bucureşti, pe 21 mai, cu sprijinul totuldespremame.ro. După întâlnirea cu aproape 1500 de părinţi la Bucureşti, în cadrul conferinţelor Totul despre mame din 2013 şi 2014, după ce cartea sa, ”Parenting necondiționat”, a înregistrat vânzări record (fiind citită de peste 10.000 de tineri părinţi din ţara noastră), autorul american vine pentru a treia oară în România!

Conferințele vor fi în limba engleză, dar pe parcursul întregului eveniment va exista și traducere simultană în limba română, în cască, pentru cei interesați. Evenimentul va avea loc la Muzeul Național de Artă al României, sala AUDITORIUM, intrarea din strada Știrbei Vodă nr. 1-3. Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare, intraţi pe pagina de Facebook a evenimentului. Vor fi două conferinţe, structurate astfel:
*Conferința 1: 10:00-13:00, tema: “Parenting necondiționat”
*Conferința 2: 14:00 – 17:00, tema “Argument împotriva competiției”

Alfie Kohn afis

Cine e Alfie Kohn?
Alfie Kohn este autorul a 14 cărţi despre educaţie, parenting şi comportament uman, cărţi ce au fost traduse în 20 de limbi şi vândute în peste 500.000 de exemplare la nivel mondial. Încă din anii ’90 este adesea invitat să susţină conferinţe în SUA, iar din 2005 depăşeşte graniţele ţării, discursul său ajungând live la părinţii din întreaga lume. Munca sa de cercetare a fost premiată de instituţii precum The American Psychological Association sau The Canadian Teacher’s Foundation, iar volumul „Parenting Necondiţionat” a fost recompensat cu un Gold Award în cadrul National Parenting Publications Awards 2006
Alfie Kohn

Până la întâlnirea cu Alfie, vă propun să-i citiţi mai întâi cărţile atât de lăudate. Astfel, vă invit la un concurs, realizat cu sprijinul celor de la totuldespremame.ro. Oferim un set de trei cărţi:

carti alfie kohn

Pentru a intra în posesia lor, aveţi de urmat doar câţiva paşi (toţi obligatorii)

  1. Lăsaţi un comentariu la finalul acestei postări cu numele complet din buletin
  2. Răspundeţi la următoarea întrebare: “Cum îl/îi motivaţi pe copilul/copiii voştri să facă diverse lucruri?”

Aştept răspunsurile voastre începând de acum şi până duminică seară, 10 aprilie 2016, ora 00.00. Cu ajutorul random.org voi alege câştigătorul/câştigătoarea. Succes!

Vă aştept cu un Like la pagina de Facebook a blogului. Iar dacă vreţi să fiţi la zi cu postările, puteţi introduce adresa voastră de e-mail la rubrica “Abonare via e-mail”.

Mulţumesc

 

Close