Concurs: 22 de abonamente pe un an la o clinică privată

Atențiune! Atențiune! Fani ai postului Itsy Bitsy, în octombrie, chiar dacă nu este luna cadourilor, zilnic puteți primi câte un abonament pe un an la o clinică privată pentru mama+copilul din dotare.

Ruxandra Rusan, care spune că se poate merge ”Lejer pe tocuri”, este cea care oferă aceste premii pentru ascultătoarele emisiunii ei. De la 1 otombrie și până la finele lunii se vor acorda, în total, 22 de abonamente la o clinică privată de prestigiu.

Ruxandra Rusan la Lejer pe tocuri Itsy Bitsy FM

Pentru a intra în cursa pentru unul dintre premiile puse la bătaie aveți de făcut următoarele lucruri:

  • ascultați emisiunea “Lejer pe tocuri”, de la 9:00 la 12:00
  • prindeți parola zilei
  • sunați la 0725.300.700 (tarif normal)

Ca orice concurs, și acesta are un regulament, pe care vă recomand să îl citiți înainte de a vă arunca în ”luptă”.

“Lejer pe tocuri” este singura emisiune radio dedicată stării de bine a femeilor din România şi ea poate fi ascultată acum la Itsy Bitsy FM. O emisiune cu aromă de întâlnire între prietene, care îţi aduce informaţii de care ai nevoie, Happy Music şi multă bucurie. Realizatoarea ei, Ruxandra Rusan, este mama unui băiat de 9 ani şi o jurnalistă iubită de toţi cei care o cunosc.

Realizatoarea emisiunii “Lejer pe tocuri” a acceptat noua provocare atât din rolul ei de mamă, cît şi din rolul de jurnalist cu experienţă de 18 ani în presa scrisă şi TV.  “Să stai lejer pe tocuri este la fel de provocator ca a fi relaxată în viaţa de mamă, de gospodină, de soţie, de angajată etc. Ştiu că nu este uşor să vrei să le faci pe toate bine şi să îţi mai rămână şi timp pentru tine, dar caut mereu soluţii şi le împărtăşesc cu drag cu voi pe frecvenţa Itsy Bitsy FM.” declară realizatoarea Ruxandra Rusan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close