Cocurs/Giveaway: cărţi pentru toată familia de la Editura Casa

V-am avertizat că luna aceasta mi-am propus să vă răsfăţ. Iar acum vă invit să participaţi la al doilea concurs aniversar. Împreună cu prietenii de la Editura Casa, vă oferim cinci titluri interesante, utile atât pentru pici, cât şi pentru părinţi. Aveţi la dispoziţie o săptămână să vă înscrieţi în cursă. Dar, ca să nu mai lungesc aşteptarea, iată ce cărţi punem la bătaie:

Crăciunul cu Bobiţă şi Buburuză

Bobiţă şi Buburuză vă prezintă o serie de poveşti care au loc într-o mică pădure, personajele fiind o mână de prieteni, o frumoasă comunitate a unor gândăcei simpatici. Personajele principale sunt Bobiţă, băieţelul melc, şi Buburuză, fetiţa mămăruţă. Povestirile descriu mici întâmplări din viaţa de zi cu zi a personajelor, în care dragostea şi respectul faţă de natură ocupă un loc important. Cartea include poveştile: Moş Crăciun şi Crăciunul


Hoinari prin anotimpuri. Iarna

Aveţi în faţă una dintre cele mai de succes cărţi ilustrate pentru copii din ultimii ani. În anul 2006 a fost aleasă cartea anului în Germania şi până azi a ajuns la cea de-a 19-a ediţie. Autoarea se numără printre cei mai cunoscuţi ilustratori ai prezentului. Colecţia – formată din patru volume, câte unul pentru fiecare anotimp – se recomandă copiilor de la 2 ani până la vârsta şcolară, dar şi părinţilor şi bunicilor. Colecţia Hoinari prin anotimpuri dezvoltă într-un mod inegalabil vocabularul, memoria, capacitatea de concentrare şi imaginaţia copilului.

Sauna. Desfătare pentru minte şi trup  

Cartea vă introduce în minunata lume a saunei, prezentându-vă cum a evoluat această adevărată cultură a îmbăierii din timpuri străvechi şi până în zilele noastre.

Lecturând această carte veţi înţelege cum puteţi obţine o vitalitate de invidiat în numai cinci zile prin purificarea cu saună şi ceaiuri din plante.

Cartea constituie totodată un mic ghid prin care vă oferă sfaturi utile despre cum să vă amenajaţi o saună acasă, în funcţie de spaţiul disponibil şi de posibilităţi, pentru a beneficia oricând doriţi de efectul benefic al acestor băi.

 


Figurine din hârtie. Motive de Crăciun 

De Crăciun, ferestrele decorate cu modele drăguţe – Moş Crăciun, reni, îngeraşi, spiriduşi – înveselesc atmosfera caldă a căminului. Cartea dezvăluie mici trucuri şi idei despre modul în care o figurină din hârtie poate deveni cu adevărat specială. Copiii vor fi cei mai mulţumiţi să participe şi ei în mod creativ la pregătirile de sărbătoare! Lăsaţi-i să vă uimească!

 

Ornamente din panglici pentru cadouri – Idei Creative 

Strălucirea sărbătorilor, atmosfera festivă şi oferirea de cadouri sunt mult mai bine puse în valoare dacă darurile sunt frumos împachetate sau dacă masa este ornată festiv. În comerţ se găseşte o mare varietate de panglici din mătase, organza, satin sau din alte materiale, într-o paletă foarte diversă de culori. În această carte vom prezenta câteva moduri în care se pot folosi panglicile, cum se confecţionează flori sau alte ornamente din panglici pentru sărbători sau evenimente speciale: de Crăciun, la nuntă sau botez. Evidenţierea paşilor de lucru ajută la învăţarea tehnicilor de lucru, astfel ca şi începătorii să se poată apuca cu curaj de confecţionarea ornamentelor din panglici. Împachetarea cadourilor folosind ornamente din panglici nu aduce doar bucurie celor apropiaţi, ci ajută şi la crearea unei atmosfere festive, de aceea merită să-i acordăm timpul şi atenţia ce i se cuvin.

Pentru a intra în posesia lor trebuie să urmaţi întocmai regulamentul de mai jos:

REGULAMENT CONCURS

Perioada de desfăşurare:

Concursul se desfăşoară în perioada 17-23 decembrie 2012, pe Blogul mamei începătoare. Înscrierile încep la data de 17 decembrie 2012 şi se vor încheia la 23 decembrie 2012, ora 21.00.

Premii:

Editura Casa va premia trei participanţi astfel:

Locul 1 Crăciunul cu Bobiţă şi Buburuză şi Sauna. Desfătare pentru minte şi trup
Locul 2 Hoinari prin anotimpuri. Iarna şi Ornamente din panglici pentru cadouri – Idei Creative 
Locul 3 Figurine din hârtie. Motive de Crăciun

Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi cu ajutorul site-ului random.org

Condiţii de participare /Modalitatea de desfăşurare a concursului:

Vor intra la tragerea la sorţi doar persoanele care vor respecta TOŢI paşii de mai jos:

Pasul 1: Daţi clic aici apoi acordaţi un LIKE paginii de Facebook a sponsorului

Pasul 2: Daţi un share acestei pagini de concurs. Pentru asta fie apăsaţi pe pictograma albastră, cu litera F de la finalul acestei postări, fie copiaţi linkul acesta: http://blogulmameiincepatoare.wordpress.com/2012/12/17/cocursgiveaway-carti-pentru-toata-familia-de-la-editura-casa/ şi îl puneţi pe pagina personală de Facebook (sau pe blogul personal, dacă nu aveţi cont de FB)

Pasul 3: Lăsaţi un comentariu la această postare care să conţină linkul către pagina voastră de Facebook (sau blog) unde aţi dat share acestui concurs

Anunţarea câştigătorilor/Ridicarea premiilor:

La data de 23 decembrie vor fi anunţaţi cei trei câştigători, care vor primi cărţile de la Editura Casa. Aceştia au termen de trei zile de la data anunţării câştigătorilor să trimită datele personale printr-un email cu subiectul ”Concurs Editura Casa” la adresa cristina.ologeanu@gmail.com. Acest e-mail trebuie să curprindă: adresa completă, numele complet pe care să se facă livrarea, seria şi numărul cărţi de identitate şi un număr de telefon. Toate aceste date vor fi redirecţionate către sponsor, care va expedia premiile. În cazul în care vor fi câştigători care nu vor trimite datele solicitate în termenul prevăzut de regulament (3 zile de la anunţarea câştigătorilor), ei vor fi înlocuiţi cu următorii clasaţi la extragerea câştigătorilor.

  

Editura Casa a fost creată pentru oamenii întreprinzători şi creativi şi vine în sprijinul dezvoltării şi răspândirii conceptului “do-it-yourself”. Editura noastră îşi propune să acopere o reală lipsă de pe piaţa editorială din România în acest domeniu. Noile noastre apariţii se adresează atât amatorilor cât şi specialiştilor oferind acestora sfaturi profesionale, cărţile constituind adevărate ghiduri de specialitate. Cititorii noştri vor putea alege titluri din domenii variate, de la construcţii şi amenajări interioare sau amenajarea grădinilor şi teraselor din seriile Meşterul priceput respectiv Grădina noastră la tehnici fotografice din colecţia Universul fotografiei digitale. Seria Idei Creative se adresează iubitorilor de artă hobby şi cuprind informaţii complete, de la materiile prime şi tehnicile de lucru până la magazinele de unde se pot procura cele necesare.

79 Comments

  1. super concurs! noi avem toate cartile din concurs (si nu numai) asa ca le urez BAFTA tuturor participantilor si tie felicitari pentru inca un concurs frumos 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close