Cizme de poveste. Povestea cizmelor noastre ”vesele”

Cărei femei nu îi place să aibă un dulap plin de încălțăminte? De toate felurile, culorile, modelele? Nu sunt o împătimită a shoppingului, dar nici nu pot să nu intru prin magazine, unde să mă pierd printre rafturi. E terapie pentru mine. Chiar dacă nu cumpăr… cam tot magazinul 😉 Aș face asta, dacă bugetul mi-ar permite.

Și, apropo de buget, am descoperit un site cu încălțăminte la prețuri chiar accesibile. Și cu produse de calitate. Asta o pot spune acum, după ce m-am văzut cu cizmele acasă. După ce le-am analizat cu un ochi critic.

Vreau să vă povestesc despre acest site pentru că experiența mea cu reprezentanții săi și cu produsele lor a fost una plăcută. Și, cum nu țin doar pentru mine lucrurile bune, iată, vi le împărtășesc. Firește, decizia finală este doar a voastră.

De regulă, evit să cumpăr de pe internet. Chiar dacă îmi este mai comod să comand ceva stând pe scaun, la birou. Una e să vezi produsul, să îl analizezi, să tragi de el, să îl verifici de-a fi a păr, să îl probezi. Iar dacă recurg la shoppingul online, de regulă o fac doar de pe siteurile recomandate de cei care au mai cumpărat de pe ele.

De data asta, am testat un site nou. Oldcom.ro. Nu am putut rezista. M-am îndrăgostit la prima vedere de niște modele de cizme de iarnă. O pereche pentru mine, o alta pentru Alexia. Am comandat, am așteptat cu sufletul la gură, iar când le-a adus curierul, surpriză! Arată fabulos. Eu, care sunt foarte pretențioasă, nu le-am găsit un defect! Așa că vă pot spune cu mâna pe inimă că produsele chiar sunt în regulă calitativ. Și ca preț mi s-au părut accesibile.

Eu mi-am ales un model absolut minunat! Superb! Fantastic! Ce să mai, sunt cizmele perfecte 😉 V-am zis că m-am îndrăgostit de ele, da? Ei, când le-am văzut live, m-am felicitat pentru alegere. Sunt mult mai faine în realitate decât în poze. Pe site, sub poza de prezentare de pe site, cizmele de iarnă FOLK SPIRALĂ au și o descriere.

cizme-oldcom1

Nici cizmele Alexiei nu sunt de colo… Ea a mai avut un model similar acum vreo 2 ani. Adică fâș impermeabil în partea de sus, cauciuc în partea de jos. Au fost perfecte pentru perioada în care zăpada a început să se topească. De data aceasta, noile cizme sunt mult mai inteligent făcute. Peste partea cu fâș, au o bandă elastică lată, care ține cizma pe picior. Plus că stratul de blană din interior este mai gros, deci mai călduros. Pentru mai multe detalii, aruncați o privire la descrierea de sub poza de prezentare a cizmelor SNOWY.

cizme-oldcom-2

Nu vă grăbiți să comandați! Nu înainte de a intra pe pagina (FOARTE UTILĂ) în care se arată cum să măsori corect piciorul pentru a afla mărimea.  Asta pentru a evita vreo surpriză de nepotrivire. Mai ales dacă sunteți ca noi, care avem măsuri cu jumătate. Adică, eu port 37,5, iar Alexia 29,5. Cum calapodul diferă de la un producător la altul, nu mereu ni se potrivesc mărimile 38, respectiv, 30. Iar pagina asta îți dă… ”mură-n gură”, ca să zic așa, cum poți afla care este mărimea corectă.

Cizme ”vesele” 😉

Despre Oldcom, am aflat că este o firmă din Republica Moldova, ce a intrat și pe piața romanescă.

Ne-am propus să fim puţin mai îndrăzneți într-ale designului, dar am ajuns expozanți la Global Destination for Shoes. Ne-am propus să înveselim oamenii cu modelele noastre colorate, dar ei ne-au zis că îi facem chiar fericiți”, spun ei pe pagina About Us de pe site. Și da, ne-au înveselit cu modelele pe care le avem în dotare.

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close