Citim în iarbă… a cincea oară

Ia-ți pătura cu tine și vino la cea de-a cincea ediție ”Citim în iarbă”. Noi ne-am simțit de minune la edițiile precedente, motiv pentru care vă lansăm și vouă invitația să ieșiți în aer liber, la o ”porție de cultură la firul ierbii”. 

De data aceasta, organizatorii s-au gândit să fie puțin mai… tehnici. Vă lămuresc imediat de ce spun asta.

Ediția de toamnă Citim în iarbă este dedicată lecturii și tehnologiei. Și cum copiii petrec foarte mult timp în fața computerului, hai să le transformăm această curiozitate pentru nou într-o unealtă educațională: să-i învățăm să gândească într-un limbaj de programare, să descopere tainele cititului în format electronic. În doar o oră, copiii pot învăța conceptele de bază ale programării și pot chiar realiza propriul joc. Îi așteptăm pe cei mici cu tablete.

Sâmbătă 26 septembrie se anunță vreme frumoasă, așa că ia-ți cartea preferată și păturica și vino la Roaba de cultură din Herăstrău (lângă Restaurantul Pescăruș) să citim în aer liber, copiii să învețe lucruri noi și să stabilim împreună un nou record de citit simultan  în iarbă.

Te așteptăm de la 10 dimineața și stăm până la lăsarea întunericului. Îți promitem că nu te vei plictisi pentru că toată lumea prezentă pe pajiștea de la Roaba de cultură va avea ceva de făcut.

Pe tot parcursul zilei, ai la dispoziție bibliotecă în aer liber organizată de Editura Litera, audiobook hotspot pus la dispoziție de Editura Humanitas, eBook pe care poți citi poveștile tale preferate, cărți de citit în iarbă de la www.bookblog, Editurile ALL vor fi reprezentate de Galaxia Copiilor.

Iată și programul zilei:

 

Pentru detalii şi program urmăriţi pagina de Facebook

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close