Cenuşăreasa vine la Cinema Patria

După experienţa cu Pinocchio, am decis să repetăm figura. Doar că personajul se va schimba: vom merge la ”Tunuleasa”, pe înţelesul Alexiei, ”Cenuşăreasa”, pe limba adulţilor. Personajele de poveste vor prinde viaţă graţie actorilor profesionişti ai Teatrului Municipal Ariel din Râmnicu Vâlcea, aceiaşi care ne-au impresionat în Pinocchio.

Mai multe detalii vă las să aflaţi din comunicatul pe care l-am primit. Cu o singură modificare: îndrăznesc să îi contrazic pe organizatori şi să precizez că spectacolul NU se adresează doar copiilor între 4 şi 14 ani, ci între 3 şi 14 ani. Asta pentru că fii-mea, care are 3 ani, s-a simţit foarte bine la Pinocchio. Şi, de ce nu, aş spune că şi adulţii se vor bucura de acest spectacol…

 
Cea mai frumoasa printesa  va invita la spectacol!

Teatrul pentru copii “Cenusareasa” – in premiera la Cinema Patria

Sambata, 18 mai, ora 11.00 –

Cand povestile copilariei noastre ne invaluie cu alaiul lor de culori si personaje minunate, fiecare clipa a vietii noastre se transforma intr-o experienta magica. Si pentru ca stiu cat de importanta este magia pentru copii si parinti, Art Nation Media si Mercada Communication pun in valoare prin superbe spectacole pentru copii cele mai cunoscute povesti.

Ajutate fiind in misiunea lor de actorii profesionisti ai Teatrului Municipal Ariel, companiile organizatoare va propun acum “Cenusareasa”, spectacol ce va avea loc pe data de 18 mai, ora 11.00 la Cinema Patria.

Talentul actorilor ce vor umple scena se va concretiza intr-un spectacol interactiv, dinamic si plin de feerie, care ii va face pe cei mici, dar si pe parinti, sa devina parte a celebrei povesti si sa urmareasca cu maximum de interes si emotii celebra poveste. Un decor bogat si plin de culori, alaturi de jocul actoricesc desavarsit si costumele ca-n basme, vor face din sala cinematografului Patria un taram al experientelor de vis, pe care micii spectatorii le vor pastra in minte si suflet indelung de acum inainte.

Va asteptam asadar sa fim impreuna alaturi de frumoasa Cenusareasa in lupta sa impotriva surorilor si mamei vitrege si sa o indrumam cu urale in calea ei catre printul regatului!

Sunt trei categorii de de bilete: de 25, 17,5 şi 12,5 lei, pe care le puteţi gasi, incepand de luni, 13 mai, pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane si in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, precum si in locatiile BILETOO: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd. Magheru, nr 12-14), Sala Palatului, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Flanco, Muzica, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1 si online prin www.biletoo.ro si www.blt.ro.

  Informatii generale

“Cenusareasa”
Povestea frumoasei fete si a pantofului de cristal o stiti: “Undeva, la margine de-imparatie, traia o fata blanda si frumoasa, neintrecuta-n harnicie. Dar mama ei vitrega, in loc sa o iubeasca, a transformat-o-n sluga ei, neincetand s-o umileasca… Cine ar fi crezut ca tocmai ea, mica Cenusareasa, va deveni curand a printului aleasa? Povestea ei e fara-asemanare! Iar voi, copii, de vreti sa o aflati, veniti la Teatru!

Organizatori: Art Nation Media si Mercada Communication
“A fost odată ca niciodată…” O sintagmă celebră prin intermediul căreia, generaţii de copii îşi dezvoltă imaginaţia poposind în Universul măreţ al fantasticului, un tărâm al celor mai frumoase vise. În ultima perioadă, formarea şi perfecţionarea cunoştinţelor copiilor a devenit din ce în ce mai  controversată. Pentru a contribui la menţinerea unui echilibru educaţional al celor mici şi pentru a-i ajuta să descopere si sa iubeasca basmul si cele mai frumoase personaje ale sale, in anul 2012,  Art Nation Media si Mercada Communication au iniţiat un proiect adresat parintilor, bunicilor si in special copiilor cu vârste cuprinse între 4 – 14 ani.

 Proiectul nostru pentru copii îşi propune să asigure noii generaţii o dezvoltare armonioasă a performanţei intelectuale, a personalităţii şi facilitarea relaţionării în viaţa cotidiană în spectrul emoţional şi social, prin intermediul celui mai eficient mecanism – TEATRUL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close