Cenuşăreasa şi Albă ca Zăpada, de 1 iunie, la Băneasa Shopping City

Din ciclul unde vă mai puteţi distra de 1 iune, iată o altă variantă:

COMUNICAT de PRESĂ

PAMIMAI TOYS a invitat Prințesele CENUȘĂREASA și ALBĂ ca ZĂPADA

la o mare petrecere de 1 IUNIE la BANEASA SHOPPING CITY!

Sâmbată, 1 iunie 2013, începând cu ora 11.00, în zona Feeria a centrului comercial Băneasa Shopping City, PAMIMAI TOYS organizează un eveniment special dedicat copiilor, pentru a sărbători cu multe jocuri, premii și distracție Ziua Copiilor!

La eveniment vor fi prezente două prințese foarte îndrăgite de cei mici, CENUȘĂREASA și ALBĂ ca ZĂPADA, care vor transforma atmosfera într-una de basm!

 Ne vom juca, ne vom distra, vom premia pe toată  lumea si vom organiza întreceri educative, ce vor dezvolta imaginația și creativitatea celor mici!

Toți copiii vor savura la maxim petrecerea lor specială, unde vor fi transformați în prinți, prințese sau alte personaje de poveste cu ajutorul picturii pe față și a pensulelor vrăjite ale celor două gazde minunate!

În plus, vom modela baloane, vom picta, vom colora și vom spune poezii sau cântecele, iar la final vom avea și multe, multe premii!

Toți cei prezenți vor avea parte de beneficii chiar și după petrecere: PAMIMAI TOYS le va oferi vouchere de discount valabile toată vara!

Toți copiii, de la 0 la 99+ ani sunt așteptați cu multe surprize la petrecerea PAMIMAI TOYS de la Băneasa Shopping City!

Pamimai Toys  este o tânară companie care importă și distribuie jucării către cele mai importante lanțuri de retail din România, condusă de Loredana Barbu, un manager entuziast, orientat spre rezultate, cu experiență în vânzări, retail, publishing si achizitii.

Printre cele mai importante branduri distribuite sunt: plușurile Yoohoo&Friends, jucăriile Peppa Pig (licența nr. 1 pe jucării pentru preșcolari); pentru fetițe: păpușile Disney Tolly Tots, jucării  Hello Kitty, Lolly Lock; pentru băieți: Power Trains, Monsuno, Spynet, Virus Attack etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: