Cei de la Lego au dat în ”boala Frozen”

Ei da, ”Frozen” este oficial un virus care, încet încet, loveşte în toţi. Acum şi cei de la Lego s-au îmbolnăvit, căci au lansat seturi cu scene din mult prea celebrul desen animat. Primul pe lista noilor produse este setul cu strălucitorul castel din gheaţă al Elsei, care se vinde la aproape 50 de dolari.

 

sursa foto: shop.lego.com


Scos din cutie, aşa arată setul de mai sus:

În setul ăsta, ”Olăfică”, dar şi celelalte personaje, nu au acelaşi moace drăguţe ca în varianta astalaltă,  în care personajele par mai ”umane”, iar castelul parcă e ceva mai sclipitor.

Dar, well, ştiu, sunt cam acri strugurii 😉 Oricum, sunt convinsă că pentru copiii fani ”Regatul de gheaţă” aceste detalii vor fi insignifiante. So, dragi părinţi de copii afectaţi de virusul ”Frozen”, vă invit să treceţi pe lista cadourilor de Paşte şi acest set. Copiii se vor bucura şi voi aşişderea când veţi călca pe piesele Lego de prin casă.

4 Comments

  1. Noi avem un antivirus eficient :)! Se numește sa știi când exagerezi. Copilul nu trebuie sa aibă orice jucărie vede, sa nu-i imogatim pe altii…

  2. Doamne, cate certuri in parc “Eu sunt Elsa! Nu vreau sa fiu Anna”..Ba eu sunt Elsa, Ba eu….Ba eu… Si papusa originala si bluze, geci, cizme, genti toate cu Elsa, de ajunsesem sa o urasc. Bine ca -a trecut. Acum suntem cu Pin-Pin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close