Cea din urmă zi

Astăzi şi doar astăzi, până la ora 24,00, mai puteţi trimite poze pentru concursul organizat cu sprijinul ultra-super magazinului online de hăinuţe pentru copii, www.minifashion.ro.

Mâine voi publica fotografiile concurenţilor (peste 30 la număr). Dacă în noaptea asta reuşesc să-i dau de cap (puţină înţelegere, vă rog, e prima oară când mă “joc” cu pollul – adică acel sistem care vă permite să votaţi), voi da drumul votării după ora 24,00. Dacă nu mă voi descurca, voi suna un prieten (GABI SĂ NU-ŢI ÎNCHIZI TELEFONUL!!!! PRETTY PLEASEEEEE!) şi în cursul zilei de mâine veţi începe să votaţi.

Până atunci, nu uitaţi că avem un regulament. Citiţi-l, vă rog, cu atenţie.

P.S.1 Au fost persoane care au trimis 2 poze, şi nu una cum am cerut. Am luat în calcul PRIMA poză trimisă.

P.S.2 Au fost persoane care au trimis doar prenumele copilului, nu şi pe cel de familie. În acest caz, am luat în calcul numele de familie al expeditorului e-mail-ului. Dacă pe copil îl cheamă Ionescu, iar e-mail-ul a fost trimis de Popescu, atunci, cu părere de rău, vă anunţ pe voi cei care nu aţi specificat şi numele de familie, că v-am “botezat” copiii. Dar poza nu am schimbat-o (logic, că nu aveam cum).

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: