Ce se mai caută pe Google – partea a doua

După primul episod de ieri , azi vin cu partea a doua a serialului “Ce se mai caută pe Google”, inspirat după o idee originală marca Gabi. Ca legendă, cu roşu am scris termenii de căutare, lângă am oferit un posibil răspuns. Enjoy

cum sa reactionezi – Să reacţionezi la ce?
duck tv de la 4 luni – Hmmm, şi eu mă întrebam de la ce vârstă să-mi las copilul să se uite la desene animate… Oare o fi bine că am lăsat-o din primele luni să se uite la desene?
ii dau cu glicerina in fiecare zi – Bravo ţie! Şi trebuia să o spui şi pe Google?
se poate naste natural? – Normal că se poate! Dacă doctorul ţi-a zis aşa, crezi că Google ştie mai bine decât doctorul tău?
ce mai dam la bebe sa pape – Mâncare, dăăăh!
ce facem la baby expo -Să mă gândesc… Vă îmbătaţi? Nu… Vă coafaţi? Nu. Poate o manichiură, ceva, acolo… NU, nici asta! Atunci ce faceţi la Baby Expo? Mergeţi să vedeţi/cumpăraţi una alta pentru bebe şi pentru mămici
invitatie gratuita baby expo – Păi dacă e invitaţie, clar e gratuită, nu?
mancarici pt bebici – Nu-nţeleg ce vrei să cauţi: mâncare, d-aia de se bagă în gură, sau voiai să afli de ce are bebe mâncărici?
invitatie gratuita la babyexpo – Hmmm. Văd că insişti. O dată scris cu spaţiu, a doua fără… Chiar vrei la Baby Expo! Am avut eu concurs cu invitaţii. Gratis, culmea :D!
cum se foloseste scutecul pt bebelusi – CE MĂH???? Cum adică? Păi hai că îţi zic eu: speli geamurile cu el… NU? Sau se şterge praful, că nu mai ştiu nici eu… Mă ajută cineva?
donez bebe – Hai că asta e culmea!!!! Cum să donezi, măh, copilul!!!
am fost la baby expo – Bravo ţie! Şi trebuie să te lauzi pe Google cu asta?
cine doneaza premergator 17 03 2011 – Ok, înţeleg partea cu donatul, dar de ce ai trecut şi data exactă??? Era suficient anul, dacă voiai să găseşti anunţuri recente pe tema asta.

5 Comments

  1. Te-ai scos,acum nu mai “scimba” copil,il doneaza direct.Suuuuuuuper! Auzi,dar vezi daca ai “mancarici pentru bebici ” ca poate altfel nu-l ” doneaza”.Pup fetele.

  2. pe cuvant ca m-am distrat copios! 🙂 Aia cu donez bebe e dementiala… nici celelalte nu sunt mai prejos, dar aia m-a marcat.
    😛

    Pupam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close