CE POȚI SĂ FACI CÂND TE PRINDE COPILUL CU DARURILE DE LA MOȘUL?

Păi da, trebuia să o pățesc eu și p-asta! M-a prins fii-mea cu darurile pe care trebuia să i le aducă Moșul. Și nu că m-a văzut cu niște pungi sau cutii ambalate. A văzut cutiile în toată splendoarea lor. Și păpușile din ele. Ce era să  mai fac?

Să-i zic ”Hai, mamă, fă-te că nu le-ai văzut și prefă-te că e o surpriză când le vei găsi pe 25 decembrie sub brad?”.

Nope, nu merge treaba așa. Acum, aia e, i le-am dat și am căutat alte daruri pentru Crăciun. Și, cum ne dădeam noi de ceasul  morții, hop, vine Disney cu salvarea. Nu, nu o salvare, în sensul de ambulanță, pe care să scrie Disney (doh!). Ci, vedem o reclamă la Disney la o păpușă Elsa. Da, Alexia încă mai e sub vraja Regatului de gheață, deși l-a văzut de nici-nu-mai-știu-câte-ori!

Alexia mea privește ca hipnotizată la reclama asta. Mai că nici nu mai respiră când rulează. Așa că am făcut consiliu de familie și am decis: acesta va fi unul dintre darurile pe care să i le aducă Moșul.

Păpușa se numește ”Elsa Northern Lights” (”Elsa Luminile Nordului”) și se găsește în hipermarketuri. Această Elsa aduce un strop din magia Aurorei Boreale. Fenomenul ce reprezintă un spectacol în sine este acum la îndemâna oricărei fetițe. Cum? Dacă ții mâna deasupra fulgului de nea timp îndelungat, atunci va începe un spectacol feeric de lumini. Iar dacă treci cu mâna deasupra fulgului, rochia Elsei se va colora.  

elsa-frozen-northen-lights_front

În plus Elsa va cânta celebra melodie din filmul “Frozen”. Ah, și ce mi se pare cel mai interesant este că ”Elsa Luminile Nordului” cântă în limba română.

Abia aștept să vină Crăciunul ca să văd reacția Alexiei la primirea darului de la Moșul. Bine, recunosc, și ca să mă joc eu cu păpușa ei 😉

Voi ați pregătit darurile pentru Crăciun?

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close