Ce poţi face cu un scăunel?

Eu am zis că e bun pentru a o învăţa pe fii-mea să se aşeze/ridice singură… Ce-i drept, şi-a atins scopul. Dar maimuţica mea a descoperit că scăunelul ei roz mai poate fi flolosit la ceva…

E bun să se ridice în picioare pe el...
... ca să vadă mai bine la tv, să nu o mai încurce grilajul protector
... apoi să se uite senin la mine, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic :))

4 Comments

  1. Iui ce dulce e!!
    Ce-mi place acum e ca orice boroboata pe care o fac, iti dovedeste cat sunt de inteligenti! Si pitica mea ma uimeste in fiecare zi cu te miri ce descoperire.Periculoasa sau nu….asa descopera ea lumea:) si trecand peste teama mea initiala,ma bucur apoi si eu ca un copil de ispravile ei.

    1. Daaa, clar acesta e modul lor de a descoperi lumea din jur. De regulă o las să facă ce vrea, şi stau ca umbra pe lângă ea. Chiar şi să calce în gol, de exemplu, pe platforma de la tobogan. Dar o prind în zbor. Îi zic că aşa face buba, că nu are voie să se arunce aşa. Dar eu zic, eu aud, deh, e prea mică să peerceapă pericolul la adevărata valoare. Oricum, mă amuză boacănele ei, dar îmi şi dau palpitaţii.

  2. Pai are dreptate,s-a intamplat ceva?Asta e inceputul,o sa treaca si peste,e amuzant !Mami,mami,nu stii tu ce este distractiv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: