Ce filmuleţe pentru amuzat copiii ne plac pe Youtube

Cât a fost Alexia bolnăvioară, a trebuit să îi distrag atenţia în fel şi chip ca să nu mai mârâie. Aşa că m-am pus pe „scormonit” pe youtube după filmuleţe pentru amuzat copiii. Şi bine am făcut, căci nici nu a scăpat bine de eneterocolită, că au apucat-o durerile de gingii. Şi, dacă pediatra a estimat bine, până la finele lunii, deja vor începe să răsară dinţişorii, unul câte unul, căci are muuulţi muguraşi pe-acolo.
După cum ziceam, am găsit tot soiul de filmuleţe pentru distracţia piticăi. Desigur, NUMBRE ONE rămâne Gummy Bear, la care Alexia se uită şi de 20 de ori pe zi şi nu se satură… Îi mai plac reclamele cu voci de copii, precum ceele de mai jos, dar şi cea la Romprest…

Pocoyo – i-a plăcut mai mult genericul, decât tot filmul…

Iată la ce se mai uită Alexia cu drag:

Şi, bineînţeles, şi la aceste filmuleţe, despre care am scris deja

14 Comments

 1. ha , ha ..cam asa arata si play list ul nostru , dc nu e chiar identic :)))).reclama cu romprest e pe primul loc, gummy si a mai pierdut din atractie :)), in cazul Dariei.si ii mai place una cu niste copii, dc retin bine se numeste “daca vesel se traieste” si toate reclamele cu vacuta fulga :).Bravo, spor la vizionat!

  1. Oana şi la Crazy Frog a plâns, ca şi la filmul propus de Ioana… Cât despre Baby Einstein… nici nu-i bagă în seamă. Ms pt sugestii

   1. ahhhh…imi pare rau…lui Gabitu ii place f mult…chiar danseaza pe melodie.
    Atunci mai cautam filmulete si speram sa gasim unele care sa ii placa 🙂

  1. Daa, şi piticania mea se luminează de cum o aude. La fel şi la aia cu Laura… ştii care, aia în care copilul decupează tapiţeria canapelei :)))

 2. Cristina, multumim pentru ponturi, ne-am uitat si noi la filmulete si ne-au placut, si Miruna e incantata de ele 🙂 Pe 23 facem si noi un anisor, suntem cam de-o seama 🙂
  Pupici si felicitari pentru blog, il gasesc interesant 🙂
  Multa sanatate micutei tale simpatice

  1. Simona, mă bucur că Mirunei îi plac. Alexia e pe 27 aprilie… aşa că avem de-a face cu 2 tăuraşi :))). Merci pt urări şi te mai aştept pe blog. Numai bine şi vouă!

 3. Noi am ramas deocamdata la Gummy Bear si Cutiutele muzicale…cum dau drumul la muzica se uita mirat si atent spre calculator:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: