Ce filmuleţe ne distrează/calmează

Reclamele. Au fost dragoste la prima vedere pentru Alexia. Din primele clipe când a dat cu ochii de ele, nu a mai vrut altceva. Şi acum, când plânge, e nervoasă, ori când vrem să-i facem aerosoli, reclamele sunt antidotul. De cum le vede, se calmează brusc, chipul i se luminează şi începe să râdă, să aplaude sau să danseze, după caz. Aşa că, graţie lui Youtube, am făcut un playlist cu reclamele preferate ale Alexiei, şi, când vrem un copil liniştit, care să stea locului câteva clipe sau să nu se mai agite când îi facem aerosoli, sunt suficiente câteva clicuri până ajung la playlistul meu de pe Youtube şi… treaba e rezolvată.
Dacă vreţi şi voi să încercaţi, daţi click aici https://www.youtube-nocookie.com/embed/videoseries?list=PL2CF329B65341088E&hl=en_US&hd=1 Reclamele rulează singure succesiv, nu e cazul să daţi play fiecărui clip în parte. Accept cu drag sugestii să upgradez playlistul.

Iar atunci când vrem să ne distrăm, să cântăm, să dansăm, să batem din palme, lansez acest playlist: http://www.youtube-nocookie.com/embed/videoseries?list=PLEE110CCD8843D825&hl=en_US&hd=1 Mai sunt şi alte melodii, fireşte, dar acestea sunt suficiente. Deocamdată, căci răbdarea nu e punctul forte al maimuţicii mele 🙂

Distracţie plăcută!

6 Comments

  1. Uite ca reclamele nu l-au prins niciodata pe Costin! Desenele de pe DuckTV da, muzica da, dar reclamele nu.
    Am salvat la favorite linkul cu videoclipuri de pici, multumim!

    1. De desenele de la Duck s-a cam plictisit. Se mai uită ea, dar nu cu acelaşi interes ca la început. Sper să aibă şi la voi efectul scontat. Pupici la pici alergător 😉 Hai, fie, şi lui mami pupici 🙂

  2. Hei, vin si eu cu o intrebare tampa: cum i-ai facut selectia de videoclipuri de la linkurile de mai sus Alexiei? Ca vreau sa fac si eu ceva asemanator pentru Costin, sa nu mai stau sa-i caut melodiile una cate una, dar nu ma prind (sunt blonda rau, stiu:))).

    1. Iti faci cont pe toutube, apoi, cd te uiti la un clip, sub el ai un buton pe care scrie “Add to”. Iti creezi playlistul si gata… OK?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close