antrenorul părinților

Ce Dumnezeu face ”Antrenorul părinților”? La ce ne trebuie un antrenor?

Ia spuneți voi sincer ce vă vine prima oară în minte când auziți de ”Antrenorul părinților”?

 • – Ce e ăla?
 • – Ce Dumnezeu face?
 • – La ce ne trebuie nouă, părinților, un antrenor?
 • – Ce, Doamne iartă-mă, mă poate învăța ”Antrenorul părinților”?

Sunt doar câteva dintre întrebările care, probabil, v-au răscolit mintea. Da, și eu m-aș fi întrebat toate astea. Plus multe altele, căci, deh, defect profesional: îmi pun mereu un million de întrebări.

Dar, când am aflat că în spatele acestui titlu se află Mirela Retegan, mi-am oferit instant răspunsurile. Asta pentru că, dintre toți cei pe care i-am văzut interacționând cu copiii și cu părinții, Mirela mi s-a părut cea mai în măsură să ofere sfaturi. Să ne îndrume, atunci când nu mai avem soluții. Să ne arate drumul, când ne rătăcim în relația cu ai noștri copii. Mirela a pregătit un program prin care îi învaţă pe părinţi jocuri care să-i salveze din cele mai dificile sau plictisitoare situaţii.

antrenorul părinților citat4

Și nu spun astea pentru a o ”peria” pe Mirela. Nu are ea nevoie de periuța mea. Chiar nu! Pentru că este un om cerebral, care nu pleacă urechea la cei care o periază. Cât de bună e în ceea ce face o pot spune nu doar eu, ci toți părinții open minded care au venit la spectacolele Zurli.

Toți cei care au fost dispuși să vadă ce e dincolo de cântecele și dansurile de pe scenă. Toți cei care au ascultat CD-urile Zurli și au văzut acea portiță spre sufletul copiilor deschisă de muzica și de personajele create de Mirela. Căci Zurli nu înseamnă doar muzică și spectacol, ci este o punte între părinți și copii.

De ce Mirela îmi pare cea mai în măsură să ofere sfaturi părinților? Pentru că am văzut ce relație minunată are cu fiica ei. Pentru că rândurile scrise de ea în ”Pledoarie pentru mami și tati” sunt rupte din viața ei. Și vă mai ofer un motiv pentru care să plecați urechea la ce are ea de spus. Sfaturile pe care mi le-a oferit au funcționat. M-au luminat. Și chiar m-au ajutat în relația cu fii-mea.antrenorul părinților

M-aș mai întinde, dar zic că am făcut-o suficient. Acum vreau să vă spun care e treaba cu ”Antrenorul părinților”. Ei bine, aceste întâlniri, hai să le zic pompos ”seminarii”, reprezintă cea mai bună ocazie ca părinții să își lase copiii acasă și să își dedice timp lor. Este ocazia perfectă ca părinții să ”stoarcă” tot de la Mirela Retegan. O bună ocazie ca părinții să treacă la joacă.

Da, la joacă. Și părinții au nevoie să se joace. Jocuri de copii. Jocuri care vă vor ajuta  să vă deconectați. Sau să vă reconectați cu copilul din voi. Copilul care a rămas ascuns undeva în trupurile voastre de adulți. Și dacă tot am pomenit cuvântul ”joacă”, ei bine, titlul ”seminariilor” este încă o dovadă că întâlnirile vor fi amuzante, deconectante. ”Campionatul de joacă”.

antrenorul părinților Eu am participat, anul trecut, la prima ediție a acestui ”campionat de joacă”. Vă spun sincer, am ajuns acolo obosită, tracasată, stresată. Motivele au fost multiple: jobul, problemele personale, crizele copilului… Cum am plecat de acolo? Cu bateriile încărcate. Pentru că m-am jucat alături de alți părinți. Am jucat ”Sacunele”, am țopăit, ne-am spus ofurile… M-am simțit ca în vremea copilăriei, când mergeam în tabere.

Acum, Mirela Retegan duce ”Campionatul de joacă” prin țară. După ce copiii s-au bucurat de turneele naționale ale trupei Zurli, e rândul părinților  să se bucure. Așa că, Antrenorul Părințior își dă întâlnire cu părinții din țară. Deocamdată, doar 7 orașe sunt pe listă.

Sunt convinsă că nu sunteți puțini cei care vreți să mergeți la întâlnirile cu Antrenorul Părinților. Așa că nu o mai lungesc. Vă scriu acuș-acuș tot ce trebuie să știți despre acest turneu.

Ah, un pont din partea mea: lăsați tocurile acasă!
Și încă un lucru: la întâlnirea la care eu am participat au venit atât tătici, cât și… bunici 😉

Poster-antrenorul părinților GENERAL

CAMPIONATUL DE JOACĂ porneşte în forţă în 7 oraşe mari din România:

 • Bucureşti, 2 octombrie
 • Bacău, 8 octombrie
 • Constanţa, 9 octombrie
 • Iaşi, 16 octombrie
 • Braşov, 28 octombrie
 • Timişoara, 5 noiembrie
 • Cluj-napoca, 8 noiembrie

Preţul unui bilet este de 35 de RON.  Biletele s-au pus în vânzare pe eventim.ro

Fiecare participant primeşte un caiet cu jocuri şi un CD special cu “Jocuri de jucat în trafic”.

Sălile în care vor avea loc întâlnirile vor fi anunțate în a doua parte a lunii septembrie. După ce ați rezervat locul și ați cumpărat biletul, înregistrați-vă pe site. Derulați în jos pagina până veți da de acest formular. Completați-l cu informațiile cerute:

formular antrenorul părinților

Veți intra astfel în baza de date a organizatorilor și vor comunica mult mai ușor cu voi.

Informaţii suplimentare găsiţi pe: antrenorulparintilor.mirelaretegan.ro

Mirela Retegan – Antrenorul Părinţilor  pregătește workshop-uri și în Londra şi Chişinău în lunile octombrie şi noiembrie 2016.

Înscrie-te în cel mai mare CAMPIONAT DE JOACĂ. 3 ore de antrenament intensiv de joacă. Pleci acasă cu un caiet de jocuri, o super experienţă şi un CD scos în ediţie limitată cu jocuri de jucat în trafic.

antrenorul-părinților-

Intră şi tu în echipa părinţilor antrenaţi de Mirela Retegan!

 • Învaţă de la Mirela cum să transformi un moment de tensiune şi nervi într-unul de amuzant.
 • Află unde să găseşti resurse când simţi că nu mai ai nicio idee şi bateriile tale sunt descărcate.
 • Învaţă de la Mirela să te bucuri de un copil sănătos. În loc să-ţi pui mâinile în cap şi să te enervezi. Că e prea încet, prea dezordonat, prea neatent, prea mofturos.
 • Descoperă cum să-i câştigi atenţia copilului tău şi cum să o menţii fără să dai mereu ordine şi comenzi.
 • Fii atent se va transforma în: hai să te învăţ un joc!
După întâlnirea cu Antrenorul Părinților o să-ţi aminteşti că eşti părintele unei minuni prin ochii căreia lumea se vede veselă şi plină de iubire.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: