Câștigătorii invitațiilor la Bay Expo de primăvara 2017

Dragelor, dragilor, am  veste bună! Toți cei care ați lăsat comentarii la postarea în care vă anunțam că am de dat invitații duble la Baby Expo.

Așadar, toți cei de mai jos veți primi câte o invitație dublă (pentru două persoane) să puteți intra la Sala Polivalentă la ediția de primăvară Baby Expo.

Vă rog să îmi trimiteți repede repejor, pe pagina de Facebook a blogului un mesaj cu datele personale: numele din buletin, seria și numărul actului de identitate. Toate aceste date vor ajunge la organizatorii Baby Expo.

Cu actul de identitate, mergeți la casieria Sălii Polivalente din București în oricare dintre zillele de desfăurare a Târgului. Spuneți numele, spuneți că ați câștidat DOUĂ invitații la concursul de pe Blogul mamei. Casierva se va uita pe listă, apoi vă va înmâna invitațiile.

Baby Expo, ediția de primăvară, 2017, va avea loc, da de obicei, la Sala Polivalentă din București. Zilele târgului: 16-19 martie.

Iată câteva dintre surprizele ce vă așteaptă la Baby Expo, ediția de primăvară:

  • Joi, 16 Martie, poți beneficia de intrare gratuită!
  • Ursulețul Nestlé premiază toți bebelușii care participă la cea mai atractivă Competiție a Bebelușilor care merg de-a bușilea
  • Viitoarele mămici primesc gratuit o fotografie profesională realizată pe loc
  • Cursuri gratuite de puericultură pentru tătici. Tații vor primi „Atestatul de Puericultură” care le va obține 10 zile în plus de concediu pentru a fi alături de mamă și copil, oricând în primele 6 luni după naștere
  • Spațiu pentru schimbat scutecePufies-Pufies pune la dispoziția mămicilor șervețele umede și scutece, pentru că bebelușul să se bucure de o senzație de prospețime în timpul vizitei
  • Spațiul de creație-joacă în Familie cu Boribon
  • Oferte speciale și reduceri la o mulțime de produse și servicii
  • O invitație gratuită la BABY EXPO, părinților care cumpără Revista Mami, din luna Martie
Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close