Câştigătorii invitaţiilor la BABY EXPO

Aşa cum v-am anunţat aici, Blogul mamei începătoare şi organizatorii BABY EXPO oferă 40 de invitaţii la târgul pentru gravide şi bebeluşi. Ediţia 39, de vară, va avea loc în perioada 24-25-26 Mai, la Sala Polivalentă din Bucureşti.Conform regulamentului concursului, 20 de persoane vor rpimi câte două invitaţii la BABY EXPO, pe care le vor putea ridica de la casieria Sălii Polivalente, pe baza cărţii de identitate, într-una din zilele de desfăşurare a târgului.

Fără alte comentarii, iată filmul extragerii.

Cei 20 de câştigători  îşi pot ridica invitaţiile direct de la casieria Sălii Polivalente, în oricare dintre zilele în care se desfăşoară târgul. Tot ce trebuie să facă e să se prezinte cu buletinul/cartea de identitate la casierie, şi să spună că au câştigat 2 (DOUĂ!!!) invitaţii la concursul organizat pe Blogul mamei începătoare. Spor la shopping!

                                        Iar câştigătorii sunt PRIMII 20 din lista de mai jos, aşa cum  stabilit ”domnul random.org” 😉 Felicitări!
Ce vi se pregăteşte la această ediţie puteţi afla aici.

RECTIFICARE

Întrucât Radu Dumitra Ioana apare de 2 ori în primii 20, ea va primi doar un premiu, adică doar 2 invitaţii şi nu 4. Iar persoana clasată pe locul 21, adică Ana-Maria Coman, va primi 2 invitaţii. Din greşeală, am trecut ca şi înscriere în concurs un mesaj prin care  Radu Dumitra Ioana îmi confirma, de fapt, că a trimis un e-mail cu datele personale. Deci scuze pentru neatenţia mea.

12 Comments

 1. Multumeeeeesc! In sfarsit am castigat! Yahoooooooooooooo!!!!!

 2. multumesc; fff buna invitatia; la cat mai multe concursuri frumoase si articole minunate

 3. Va multumesc si eu pt invitatii, dar se pare ca nu am putut beneficia de ele.
  Am fost astazi la Baby Expo si surpriza, nu eram pe liste, cu toate ca apar in aceasta lista de castigatori. De ce?
  Sper sa primesc un raspuns.
  Va multumesc!

  1. Am spus foarte clar: primii 20 din listă beneficiază de invitaţii. Dv sunteţi pe lista cu ordinea numelor extrase tocmai la poziţia 28.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: