Câştigătorii concursului “Totul pentru copii”

Felicitări tuturor participanţilor!

Cum puteţi intra în posesia premiilor:

 Pasul 1

Începând de luni, 18 aprilie, puteţi intra pe site-ul sponsorului, la secţiunea JOCURI ŞI JUCĂRII –http://www.totulpentrucopii.ro/jocuri-si-jucarii.html– de unde vă puteţi alege ce produs/ce produse doriţi.

Pasul 2

Efectuaţi comanda direct pe site cu EXACT DATELE CU CARE V-AŢI ÎNSCRIS ÎN CONCURS – ca să puteţi fi identificaţi de sponsr ca fiind câştigătorii (sponsorul are deja de la mine datele voastre pe care mi le-aţi trimis pe gmail)

Pasul 3

După ce se primeşte comanda online, un reprezentant al sponsorului vă va contacta telefonic sau pe email (la o adresă validă, pe care o verificaţi FRECVENT) pentru a vă confirma disponibilitatea respectivelor produse şi pentru a stabili detaliile de livrare.

Pasul 4

Produsele sunt livrate la adresa indicată de voi, conform celor stabilite cu reprezentantul sponsorului.

Precizări suplimentare:

*Pentru premiile oferite celor de pe locurile 1,2,3 – sponsorul va stabili cu respectivii câştigători cum se va proceda cu livrarea produselor alese. Tot atunci se va stabili şi ce aveţi de plătit în plus, dacă alegeţi ceva care depăşeşte valoarea premiului oferit

*Ocupanţii locurilor 4-10 vor fi contactaţi de către un reprezentant al sponsorului pentru a le transmite care este preţul final al produsului/produselor alese, după aplicarea reducerii  procentuale câştigate.

*Premiile se vor alege doar din categoria JOCURI ŞI JUCĂRII

*Dacă valoarea produsului/produselor ales/alese de câştigătorii locurilor 1, 2 şi 3 DEPĂŞEŞTE valoarea premiului obţinut, diferenţa se va achita de către participant

*Dacă valoarea produsului/produselor ales/alese de câştigătorii locurilor 1, 2 şi 3 ESTE SUB valoarea premiului obţinut, NU SE VA ACORDA diferenţa în bani de către organizatori

*Reducerile procentuale se vor aplica la valoarea totală a comenzilor

*Reducerile câştigate la concurs NU se cumulează cu reducerile aflate în derulare pe site-ul www.totulpentrucopii.ro la data efectuării comenzilor

*Dacă produsele alese nu se află pe stoc, fie optaţi pentru altele, fie aşteptaţi să fiţi contactaţi de unul dintre reprezentanţii magazinului atunci când produsul/produsele sunt disponibile

*Produsele se livrează prin curier rapid URGENT CURIER, taxa de transport fiind de 20 lei, sau prin Poşta Română, taxa de transport fiind de 10 lei. Taxele de transport se achită de către câştigători la momentul primirii coletelor

IMPORTANT!

Dacă doriţi ca produsul/produsele ales/alese să ajungă la voi înainte de Paşte (cu condiţia ca el/ele să fie pe stoc), atunci e bine să efectuaţi comanda până pe 20 aprilie / maximum 21 aprilie, ora 12,00.

Acestea fiind scrise… felicitări câştigătorilor, vă mulţumesc pentru participare şi vă mai aştept pe blog, fie pentru a “vă da cu părerea” legat de ce tot scriu eu pe aici, fie pentru a participa la alte concursuri. Numai bine!

Ah, şi să nu uit: LA MULŢI ANI TUTUROR FLORILOR! Eu am un “Floricel” acasă, aşa că am motiv de distracţie…

18 Comments

  1. Felicitari castigatorilor! Felicitari si tie Cristina pentru concursul acesta organizat intr-o maniera atat de eleganta!!

  2. Wooooooooow Cristina, multumesc mult! Nu ma asteptam, aveam 1023748575 de draci, am deschis mailul si am vazut ca mi-ai scris, lucru care mi-a inseninat complet restul zilei 🙂 Multumesc mult, pupici tie si Alexiei si sa iti traiasca ‘Floricelul’

  3. Hahaha, se numarau singuri, ca sa zic asa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  4. Felicitari tuturor, si tie pentru ca esti asa o buna organizatoare 🙂 Am organizat si eu un concurs mititel mititel ;), daca te intereseaza te astept!

  5. Felicitari castigatorilor; sa folositi premiile cu mare drag si sa va bucurati din plin de ele!
    Cristina felicitari pentru organizare; ce dragut e fimutelul ce l-ai realizat. Va pup si va doresc spor la pregatirile pentru Paste!

    1. Merci alinutza. Mi s-a parut ca, daca pun filmulet, totul e cat mai transparent. Acum suflu si in iaurt dupa concursul cu poze+votare :)) Un Paste frumos si voua!

  6. Ha, nu credeam sa ma vad castigatoare pe la vreun concurs, fie ca e el si pe locul 9 :))).o sa ma uit pe site si dc ii gasesc ceva Dariei , am retinut ce trebuie sa fac.multumesc Cris si felicitari castigatorilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: