Câştigătorii concursului ”Sarida Kids Club” + o supriză

Concursul organizat de Sarida Kids Club şi Blogul mamei începătoare a ajuns la final. Înainte de a vă anunţa câştigătorii, vreau să vă dau o veste bună: sponsorul a decis să acorde două locuri în plus faţă de cele trei anunţate iniţial la atelierul de pictură.

Acestea fiind spuse, iată lista câştigătorilor:

Marele premiu: organizarea unei petreceri la sediul Sarida Kids Club
Luminiţa Fierbinţeanu = 180 like-uri

Locurule 2, 3, 4: un atelier art&craft/copil
Grama Adriana = 150 like-uri
Rauta Eric = 25 like-uri
Tuinea Luca = 19 like-uri

Locurile 5, 6, 7: un atelier pictură/copil
Foslea David = 10 like-uri
Cristina Nicoleta Macau = 7 like-uri
Lungu Mario, Marin Denis Emil, Tomos Mara Ioana = 4 like-uri

Câştigătorii sunt rugaţi să sune la recepţia clubului  pentru a se programa. Fiecare trebuie să precizeze că a câştigat la concursul de pe Blogul mamei începătoare. Totodată, pentru a evita orice situaţie neplăcută, câştigătorii sunt rugaţi să trimită pe adresele saridaclub@yahoo.com şi cristina.ologeanu@gmail.com următoarele date: Numele copilului+numele părintelui care a înscris copilul în concurs, un număr de telefon de contact, premiul câştigat.

9 Comments

 1. Multumim frumos. Pentru ca baietelul meu e prea mic pentru atelierul art&craft cei de la Sarida Kids Club au fost foarte draguti si ne-au programat la cel de dactilopictura. Abea asteptam sa venim.

  1. Cu drag. Să ştii că sun fff drăguţi cei de la Sarida. Te vei convinge singură. Noi vom reveni în septembrie, k momentan Alexia are pmenumonie, şi nu are voie să iasă. Apoi, mergem câteva zile la mare.

 2. Cu acordul celor de la Sarida Kids am cedat premiul urmatorului concurent, Grama Adriana. Asa ca noi suntem posesorii locului 2 si abia asteptam sa mergem joi la un atelier de dactilopictura. Vrem sa ne facem si un abonament pentru Clubul de sambata. Singura problema cred ca o sa fie distanta pana la Sarida Kids, noi locuind in sectorul 6.
  Cristina, ati participat la Clubul de sambata, nu e prea obositor pentru un pici de 3 ani sa fie atent 4 ore?
  Multumesc

  1. Foarte frumos gestul tău!
   Noi nu am fost la clubul de sâmbătă. Nu cred că va fi obositor pentru că va face numai lucruri pe placul său. Cei de la Sarida ştiu cum să-l facă să vrea să se implice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close