CÂȘTIGĂTORII CONCURSULUI KLORANE BEBE PHYSIOCALENDULINE

Înainte de a anunța numele celor cinci câștigători ai seturilor de la Klorane Bebe, vreau să vă mulțumesc pentru participarea la concurs. Ne-a fost greu să alegem doar cinci persoane.

Am citit răspunsurile voastre și m-am amuzat la toate cele în care ați povestit năzbâtiile micuților voștri. Am observat că nu puțini sunt cei care se lasă greu scoși din baie. Credeam că doar Alexia mea este înnebunită să stea cât mai mult în cadă. Până se murează bine, vorba unei concurente 😉

Iar baia se face cu tot arsenalul de rățuște, căluți, castronele și alte jucării și jucărioare. Face asta și acum, la aproape 7 ani. Deci, dragelor, e posibil ca și pe puii voștri să îi țină mult faza asta 🙂

Revenind la concurs și la câștigători, vreau să vă mulțumesc din nou pentru participare. Acestea fiind zise, iată cele cinci comentarii câștigătoare.

castigatorii-klorane1

castigatorii-klorane2

castigatorii-klorane3

castigatorii-klorane4

castigatorii-klorane5

Așadar, felicitări Daniel Gucea, Calmatuianu Alina, Cristina Marinescu, Amalia Alina Negoita, Andreea Georgiana!

Dragilor, vă rog să îmi trimiteți URGENT un mesaj privat pe Facebook cu următoarele date:

Numele

Numărul de telefon

Seria și numărul cărții de identitate

Adresa la care doriți să vă fie livrat pachetul câștigat

Aștept datele de mai sus până cel mai târziu duminică, 18 decembrie, ora 14.00. Dacă nu le primesc în timpul precizat, vom alege alți câștigători în locul celor care nu își revendică premiile.

Așadar, grăbiți-vă să vă revendicați premiile de la Klorane Bebe

Vă aştept cu un Like la pagina de Facebook a blogului. Iar dacă vreţi să fiţi la zi cu postările, puteţi introduce adresa voastră de e-mail la rubrica “Abonare via e-mail”.

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: