Câștigători LadyAnion

Ei bine, am pus punct concursului organizat cu Anion Care, cei care distribuie în România absorbantele din bumbac organic Lady Anion. V-am făcut aici niște filmulețe demonstrative ca să vă convingeți de calitatea produselor.

Revenind  la concurs, după ce am adunat, ordonat concurenții în funcție de data și ora înscrierii în concurs, l-am pus pe random la treabă. Sarcina lui: să aleagă trei câștigători. Iar aceștia sunt:

  1. 18. Lupu Anca Gabriela 18 September 2014 at 1:08 PM
  2. 20. Anonymous (Alice simion) 18 September 2014 at 1:48 PM
  3. 34. Ionica Toader 19 September 2014 at 3:06 PM

Felicitări!

Doamnelor, aveți o săptămână la dispoziție să vă revendicați premiul – fiecare dintre voi primește câte două teste de ph vaginal și două pachete de absorbante (la alegere, de pe site, în funcție de ce i se potrivește fiecăreia). Până la data de 5 octombrie, inclusiv, trimieți un mail cu subiectul ”Câștigător Lady Anion” pe adresa: cristina.ologeanu@gmail.com. În e-mail vă rog să prezicați numele complet din buletin, o adresă fizică unde să vă fie livrat premiul și un număr de telefon. Dacă în 7zile nu primesc e-mail de la voi, atunci aleg alți câștigători pentru premiile nerevendicate. Dacă nu știți ce să alegeți, ne putem consulta tot pe mail.

Cine dorește să achiziționeze (cumpere) absorbante Lady Anion, îmi poate trimite e-mail tot la adresa de mai sus și stabilim detaliile.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close