Câștigător concurs Little Impro

Repede, repejor, căci mult nu mai este și vine sâmbătă peste noi. Cu ajutorul random.org, am ales câștigătoarea concursului realizat impreună cu prietenii de la Sarida Kids Club.

Așadar, cea care primește invitația pentru două persoane la spectacolul de mâine (sâmbătă), susținut de trupa Little Impro la Sarida Kids Club, de la ora 16.00, este cea care s-a înscris prima în concurs.

random

Am făcut o listă cu numele celor înscriși, i-am așezat în funcție de ziua și ora la care au lăsat primul lor comentariu (căci au fost persoane care s-au înscris comentând atât de pe contul lor de Facebook, cât și logându-se pe blog – era suficient un singur comentariu 🙂 ). Iar lista arată astfel:

  1. Daianu- Dumitrache Silvia + David Constantin (6 ani si o luna) ( 20 oct, ora 3:45pm)
  2. Teodora Gaina + Rares (aproape 5 ani) 20 oct, ora 16:45
  3. Crina Buică 23 oct, (ora 20:25)
  4. Daria Teodor (5 ani si 8 luni ) + Dana Teodor (22 oct, ora 18:12)
  5. Georgeta Iacob + Luca Teodorescu (22 oct, ora 22:40)

Așadar, dragă Daianau Dumitrache Silvia, te rog să îmi trimiţi URGENT un mesaj fie pe Facebook, fie pe e-mail (cristina.ologeanu@gmail.com) cu numărul tău de telefon, seria și numărul de buletin. Datele tale le voi transmite celor de la Sarida Kids Club, iar numele tău + aceste date vor fi pe o listă, la intrare. Nu uita buletinul acasă când vei merge la spectacol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close