Câștigătoarele concursului Cartoon Network

Am citit, ne-am amuzat de reacțiile pe care le-au avut copiii voștri la vederea filmulețelor cu cei trei frați blănoși, Grizz, Panda și Ursul Polar, din noul serial ”Aventurile fraților urși”, de la Cartoon Network.

Recunosc, unii au avut reacții la care nu  mă așteptam și sper că nu v-am băgat la cheltuiei 😉 sper că acum copiii nu vă pun să le luați ursuleți din pluș să încerce să îi așeze unul peste altul, așa cum stau Grizz, Panda și Ursul Polar în serial 🙂

Gata, concursul s-a încheiat, câștigătoarele le-am desemnat…

Deci, să revin la ceea ce, sunt convinsă, vă interesează cel mai tare: cine va primi cadourile oferite de prietenii noștri de la Cartoon Network România. Ei bine, de comun acord cu reprezentanții postului, am ales următoarele două persoane:

Ei bine, felicitări! Dragelor, vă rog să îmi trimiteți repede repejor, fie pe e-mail (cristina@blogulmamei.ro), fie printr-un mesaj privat pe Facebook coordonatele voastre. Adică numele complet, seria și numărul cărții de identitate (buletin, cum i se spunea pe vremea mea 😉 ), dar și adresa unde să vă fie livrate cadourile și un număr de telefon la care să răspundeți când vă va suna curierul.

În cazul în care, până la data de 5 decembrie 2015, nu primesc informațiile solicitate, vom alege alt câștigător în locul persoanei care nu a răspuns în timp.

Vă mulțumesc pentru participare și… vizionare plăcută: ”Aventurile fraților urși” (#ogramadadeursi)

One Comment

  1. Suuuper! Mulțumim mult de tot! De îndată trimit prin mesaj privat datele noastre de contact!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d