Câştigătoarea invitaţiei la Zurli este…

Înainte de anunţarea câştigătoarei invitaţiei de trei locuri la spectacolul „Tiribam, tirubum”, de duminică, 27 martie, ora 15.00, vreau să vă mulţumesc tuturor pentru participare. Aţi fost mulţi, foarte mulţi, fapt ce m-a bucurat enorm!

Aşadar, persoana pe care Random a decis să o trimită la spectacol este… Dar mai bine vă las să urmăriţi filmul cu extragerea:

Felicitări, dragă Mirela Scarlatescu!

Iată ce ai de făcut pentru a intra în posesia invitaţiei: duminică, 27 martie, cu buletinul/cartea de identitate la tine, însoţită de două persoane (fie doi copii, fie un adult şi un copil) te prezinţi la Teatrul de pe Lipscani, de preferat înainte de ora 15.00. La intrare, vei spune că eşti câştigătoarea concursului de pe Blogulmamei.ro. Fetele de acolo vor verifica listele (unde, sigur se va afla numele tău complet), îţi vor da invitaţiile, apoi… distracţie plăcută!

Tiribam Tiribum – este  prima producție semnată de Gașca Zurli acum 5 ani. Spectacolul este reluat în luna martie pentru toți copiii care nu au reușit să-l vadă .

Tiribam Tiribum- este formula magică pe care am învățat-o de la Zâna Bună, ea ne ajută să ne punem dorințele din tot sufletul pentru ca ele să se împlinească.

Tiribam Tiribum este confruntarea dintre bine și rău – dintre Zâna Bună – pozitivă, generoasă, optimistă și mai ales magică și Tura Vura – cea mai caraghioasă vrăjitoare din lume care încurcă toate oalele și sparge borcanele.

Un show plin de cântecele: Are mamă o fetiță, Numărătoarea, Chiţ-Chiţ șoricei, Eu sunt Zâna Bună și cu multe multe întâmplări care mai de care mai amuzante.

Detalii suplimentare, aici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: