Câștigătoarea concursului de 1 iunie este…

Bine v-am regăsit. Așa cum am promis, azi, 24 mai, anunț cine primește voucherul de 100 de lei, oferit de SMYK All for Kids din care puteți cumpăra cadouri de 1 iunie pentru copii.

Am citit fiecare răspuns în parte, ne-au plăcut toate și fiecare în parte ar fi meritat un premiu. Pentru că fiecare copil merită cel puțin un caodu de 1 iunie. Și nu doar de Ziua Copilului. Dar, regula e regulă. Așadar, am ales o singură persoană care să beneficieze de premiul pus la bătaie la concursul lansat săptămâna trecută.

Iar aceasta este…

Felicitări, dragă Ioana Georgiana Ștefan!

Aștept un e-mail cu datele tale: nume de buletin și un număr la telefon la care vei fi contactată de sponsorii concursului pentru a stabili cum vei intra în posesia premiului.

Spor la cumpărături!

Și la mulți ani tuturor copiilor!

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

4 Comments

  1. Felicitari Ioana! Meriti premiul din pllin. Felicitari si celor ce ti-au oferit asa o educatie, fiindca si tu ai fost la randul tau copil. Si nu stiu cum ai sarbatorit 1 Iunie, dar copiii tai il vor petrce intr-o dragoste imensa.

  2. Mulțumesc mult! Eu am fost crescută de bunica mea pentru că mama a murit când eram mică iar părinții mei erau divorțați. Mi-a lipsit mult mama și cred că acesta este motivul pentru care îmi doresc să fiu cât mai apropiată de copiii mei și să le arăt că îi iubesc de câte ori am ocazia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close