Câștigătoare Zurli

Of, Doamne, greu a fost să alegem o câștigătoare a invitației duble la spectacolul ”Vreau pupic de noapte bună”, pe care cei de la Gașca Zurli îl vor susține duminica aceasta, la Palatul Copiilor, din București.  A fost greu pentru că fiecare răspuns în parte a fost frumos, emoționant, fiecare a avut farmecul său și am avut ceva bătăi de cap cui să îi dăm invitația pusă la bătaie la concursul organizat împreună cu Gașca Zurli. 

Cu toate acestea, într-un final, împreună cu o ”Zurlie” (merci, Ioana) am stabilit ca Mihaela Apetrei să fie cea care va primi invitația pentru 2 persoane.

New Picture (29)

Felicitări, Mihaela! Te rog să îmi trimiți repejor fie un e-mail (cristina@blogulmamei.ro), fie un mesaj privat pe Facebook cu coordonatele tale (nr de tel, numele complet, serie și nr de buletin). Îți voi răspunde în privat ce ai de făcut pentru a intra în posesia invitaței.

Mulțumesc tuturor pentru paricipare și vreau să vă spun să vă grăbiți să prindeți ultimele bilete disponibile pentru spectacolul ”Vreau pupic de noapte bună”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close