Câștigă un party la Cinema City. Dă petrecere de ziua copilului tău la cinema

Ne-am început ziua de 1 iunie cu un film 3D. Al doilea film 3D pe care îl vede donșoara Alexia. Primul a fost chiar de ziua ei, când a împlinit 5 ani, și am mers la cinematograful din Afi Palace Cotroceni să îl vadă pe preferatul ei, SpongeBob. I-a plăcut.

De 1 iunie am primit invitații la un film pentru copii la Cinema City (adică acela din Afi 😉 ). Am ales Coconut, micul dragon. 3D și dublat în limba română.

 

De cum am ajuns la Afi, Alexia a dat nas în nas cu preferații ei, Minionii, ”Aigo”, cum le spune ea. M-a rugat să îi fac poze cu ei. POZE, la plural!

Câțiva pași mai încolo, am găsit panoul ce făcea reclamă filmului pe care urma să îl vedem. Cum dinozaurii sunt noua pasiune a Alexiei, am zis că îi va plăcea. Până să intrăm în sală, i-am făcut cunoștință cu personajele.

Când să intrăm să ne ocupăm locurile, iar ne oprim. Alexia a vrut alte poze. Cu un alt preferat de-ai ei…

În sală, destui pitici cu părinții. Unii mai liniștiți, alții mai plângăcioși. Copiii! De data asta, Alexia s-a purtat în sală ca și cum ar fi venit de un secol la cinema, deși era a treia ei vizită într-o sală de cinematograf. Nimic nu a mai uimit-o, nimic nu i-a mai distras atenția. A văzut filmul, a comentat, s-a cam supărat că, deh, filmul era cam în defavoarea copiilor care nu ascultă de părinți și se lasă cu urmări neplăcute tocmai din cauza neascultării… A tras ea concluzia, nu i-am zis noi nimic, semn că fata noastră crește și începe să priceapă tot mai multe. Doar că se face că nu înțelege.

După film, am aflat un lucru care sunt convinsă că v-ar interesa: la cinematografele Cinema City se organizează și petreceri pentru copii, iar în perioada 29 mai – 14 iunie are loc campania “Cei mici câștigă o petrecere de zile mari!”. Se vor oferi taloane prin intermediul cărora puteți câștiga o petrecere de ziua norocosului pentru 30 de persoane.

Detalii mai jos:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close