Ingrediente:
un cartof mediu
4-5 cuburi de spanac congelat
50 ml lapte
2 linguriţe cu iaurt
(opţional) carne de pasăre
Mod de preparare: cartoful se spală şi se pune la cuptor. E gata când s-a rumenit (îl încerci cu furculiţa până aceasta “alunecă” ff uşor în el). Spanacul se fierbe cu fff puţină apă. Am mai văzut reţete care spun că spanacul se fierbe în lapte. Eu l-am fiert în apă până a scăzut de tot. Am amestecat cartfoful pasat cu laptele, am adăugat spanacul, apoi iaurtul. Dacă vreţi să puneţi şi carne, atunci totul se pasează cu blenderul, pentru un bebe de 7 luni. Dacă bebe papă deja bucăţele, e suficient ca bucata de carne să fie tăiată mărunt.
Intră AICI să citeşti despre diversificare şi meniurile pentru Alexia, în funcţie de vârstă