Care jucărie e mai cu moţ? Adicătelea concurs cu jucării pentru copii

Magazinul online Jucării din lemn-online.ro şi Blogul mamei începătoare vă invită la concurs. Premiul, pardon, premiile sunt, cum altfel, nişte jucării din lemn. Două la număr, pe alese, ori una, ori cealaltă. Aşa cum v-am obişnuit, şi acest concurs se derulează după sistemul like, share, lasă link aici.

Dar până la regulament, iată ce pun la bătaie prietenii noştri de la Jucării din lemn-online.ro:

Una bucată set cuburi din lemn natur, fabricat în România. Conţine 44 de bucăţi de forme geometrice din lemn de fag finisate natur, şi se livreaza cu săculeţ pentru depozitare. Material: lemn masiv fag.

Una bucată puzzle din lemn. Compus din: 11 bucăţi. Dimensiuni: 16 x 16 x 3 cm. Fabricat tot în România, din lemn de pin sau molid.

Pentru a intra în posesia acestora, trebuie să citiţi cu ATENŢIE următorul regulament, să respectaţi TOŢI paşii, altfel, nu intraţi în tragerea la sorţi!

REGULAMENT CONCURS

Perioada de desfăşurare:

Concursul se desfăşoară în perioada 16-31 martie 2013, pe Blogul mamei începătoare. Înscrierile încep la data de 16 martie 2013 şi se vor încheia la 31 martie 2013, ora 21.00.

Premii:

Jucării din lemn-online.ro va premia două persoane cu câte un set de jucării din lemn din cele mai sus prezentate. Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi cu ajutorul site-ului random.org.

Condiţii de participare /Modalitatea de desfăşurare a concursului:

Vor intra la tragerea la sorţi doar persoanele care vor respecta TOŢI paşii de mai jos:

Pasul 1: Daţi clic aici, apoi apăsaţi pe butonul Like de pe pagina de Facebook a sponsorului

Pasul 2: Daţi un share acestei pagini de concurs. Pentru asta fie apăsaţi pe pictograma albastră, cu litera F de la finalul acestei postări, fie copiaţi linkul acesta: http://blogulmameiincepatoare.wordpress.com/2013/03/15/care-jucarie-e-mai-cu-mot-adicatelea-concurs-cu-jucarii-pentru-copii/  şi îl puneţi pe pagina personală de Facebook (sau pe blogul personal, dacă nu aveţi cont de FB)

Pasul 3: Lăsaţi un comentariu la această postare care să conţină obligatoriu:
1. linkul către pagina voastră de Facebook (sau blog) unde aţi dat share acestui concurs (nu către Facebook, în general, nu către pagina mea de blog!!!)
2. precizarea „cub” sau „puzzle”, în funcţie de jucăria pe care doriţi să o câştigaţi. Nu se acceptă ambele variante! Ori cubul, ori puzzle-ul

Anunţarea câştigătorilor/Ridicarea premiilor:

La data de 1 aprilie 2013 vor fi anunţaţi câştigătorii. Aceştia au termen de cinci zile de la data anunţării câştigătorilor să trimită datele personale printr-un email cu subiectul ”Concurs jucării din lemn” la adresa cristina.ologeanu@gmail.com. Acest e-mail trebuie să curprindă: adresa completă, numele complet pe care să se facă livrarea, seria şi numărul cărţii de identitate, un număr de telefon. Toate aceste date vor fi redirecţionate către sponsor, care va expedia premiile. În cazul în care vor fi câştigători care nu vor trimite datele solicitate în termenul prevăzut de regulament (5 zile de la anunţarea câştigătorilor), se va face o nouă tragere la sorţi.

Despre jucării din lemn-online.ro

Gama noastră de jucării a fost atent selectată, având în vedere calitatea şi valoarea educaţională a jucăriilor, de dezvoltare a creativităţii copiilor. Încercăm să oferim jucării realizate de producători români cu experienţă. Promovăm jucării care se vând pe baza meritelor proprii, fără a fi influenţate de publicitate masivă şi campanii mass-media.

Pe site-ul jucării din lemn-online.ro puteţi găsi o gamă variată de jucării din lemn, împărţite în opt categorii:
Jucării cu roţi (35)
Jucării de vopsit (31)
Jocuri îndemânare (39)
Joc de rol (13)
Jucării tradiţionale (22)
Puzzle din lemn (30)
Jocuri de societate (7)
Cadouri (21)

102 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close