1UNIFEST Itsy Bitsy 2019

Cărămidă lucitoare, dă, Doamne, să iasă soare de 1 iunie, la petrecerea Itsy Bitsy

Ca în fiecare an, de 1 iunie, prietenii copiilor și ai părinților vor organiza un mega-party pentru cei mici și cei mari. De Ziua Copilului, cei de la Radio Itsy Bitzy dau adunarea în parcul Alexandru Ioan Cuza din București (fostul IOR). 12 ore de joacă! Anul trecut, noi am stabilit un record: ne-am distrat 9 ore la evenimentul Itsy Bitsy de 1 iunie. Anul acesta… vedem ce va fi. Văzând prognoza meteo, plec la distracție cu un refren în gând: ”Cărămidă lucitoare, dă, Doamne, să iasă soare!”.

Ah, și ce e cel mai important, după experiențele din anii trecut, vin cu câteva ponturi:

  • luați-vă încălțăminte comodă
  • de preferat, îmbrăcați-vă somod, nu elegant. Se va lăsa cu tăvăleală 😉
  • să aveți la voi și ceva bănuți, pentru gustări, înghețată
  • nu uitați umbrela sau pelerinele de ploaie
  • și un rucsac mai mare să îndesați în el cadourile pe care le vor oferi unii dintre expozanți
  • nu ar strica să aveți și un rând de haine de schimb, pentru orice eventualitate
  • dacă, totuși, nu va ploua, pălăria de soare și crema de protecție solară sunt absolut necesare

Ce se va întâmpla anul acesta la petrecerea Itsy Bitsy 1UNIFEST cel mai mare festival al copiilor și părinților?

Vă las comunicatul de presă cu toate detaliile.

După ce a obținut 1 Iunie zi liberă pentru toți copiii și părinții din România, Itsy Bitsy așteaptă anul acesta peste 50.000 de prieteni la cel mai mare festival al copiilor și părinților, care va acoperi tot parcul Al Ioan Cuza din București, în data de 1 Iunie. 12 ore de joacă, sute de concursuri cu zeci de mii de premii, sute de activități alese după gusturile copiilor de astăzi, zone de relaxare și de distracție pentru părinți și copii, grupurile cele mai iubite de muzică și dansuri pentru copii, noutățile toate din lumea copiilor te așteaptă la 1UNIFEST, un dar pentru copiii de orice vârstă.

1UNIFEST este organizat în zone special amenajate pentru a putea fi ușor identificate de public: zona cu activități dedicate bebelușilor și mămicilor însărcinate, zona cu activități creative și de joacă, zona cu spectacole de teatru și lectură – Lumea Poveștilor, zona sporturilor, Itsy Bitsy Show cu scena plină de surprize etc. Tații au anul acesta o zonă doar a lor, unde se va râde mult și se vor juca cele mai trăsnite jocuri, în care tații vor fi protagoniștii, iar copiii îi vor arbitra.

Cele mai iubite vedete, de la singurul radio pentru copii și părinți din România, Itsy, Bitsy și Super ZĂPĂ își vor aștepta fanii în RADIOMOBIL, care va transmite live din parc gândurile celor mici, în cea mai importantă zi din an pentru ei. Profesorul de Joacă are pregătite multe surprize pentru copii și toți realizatorii Itsy Bitsy vor fi prezenți în parc pentru a se întâlni cu fanii lor.

Pe scenă ne vor cânta și încânta copiii de la Voltaj Academy, Contrapunct, De Moga Music Junior Camp Junior, Miniton, Liliput, Hi Ha Hu, explozivii Blană Bombă și mulți alții.

Ela Crăciun va lansa noua ei carte pentru mămici la zona pentru mămici și bebeluși, Prințesa Urbană va da autografe pe noua ei carte la zona Lumea Poveștilor, unde copiii sunt invitați la peste 10 spectacole de teatru pentru copii etc. Părinții vor putea găsi la acestă zonă cele mai iubite cărți pentru copii și alte numeroase surprize.

Și pentru ca toate să fie bune, va exista și o zona de relaxare, picnic și food truck, unde ne putem reîncărca cu energie pentru o zi maraton de joacă copii – părinți!

1UNIFEST este un eveniment dedicat comunității de părinți și copii cu vârste mai mici de 10 ani, organizat de Itsy Bitsy FM în parteneriat cu Primăria Sectorului 3, București și susținut de: AQUA Carpatica Kids, Baterel, Banca Comercială Română, Caroli, Centrul Comercial Auchan Titan, Christian Tour, Cris-Tim, Danonino, Fulga, Opel, Petito și sute de parteneri educaționali, bloggeri și influenceri. Intră și tu în comunitatea Itsy Bitsy și sărbătorește ziua copiilor la 1UNIFEST!

Mai multe informații sunt pe www.itsybitsy.ro și pe pagina de Facebook Itsy Bitsy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close