”Cântec pentru Tisha”

În duminica Floriilor, adică pe 5 aprilie, copiii de 4 ani+ sunt rugați să își aducă părinții la premiera musicalului ”Cântec pentru Tisha”, o poveste inspirată dintr-o problemă reală a copiilor din România. Tisha este o fetiță ai cărei părinți au plecat la muncă în Italia și, în fiecare zi, la anumite ore, fetița se întâlnește pe Skype cu ei pentru a sta de vorbă.

Cei care îi sunt alături și o ajută să uite de dorul de părinți sunt jucăriile ei. Un urs haios, păpuşile Rază de soare și Gratziline și coșarul vesel îi propun o serie de jocuri hazlii, interactive, care îi vor bucura și pe publicul spectator. Astfel se nasc o serie de jocuri distractive, la care vor participa activ și copiii din public.

Spectacolul marca MiniArt Show se va juca în București, la Arcub, începând cu ora 18.00. “Cântec pentru Tisha” înseamnă performanță actoricească, un senariu unic inedit, muzică originală, adaptată genului de muzică de calitate pentru cei mici. Este un spectacol atât pentru copii peste 4 ani, cât și pentru părinții care, prin interacțiune și jocuri noi, reușește să aducă în prim plan strânsa relație dintre copii și părinți, importanța și nevoia de a petrece cât mai mult timp cu copilul tău.

Bilete se găsesc AICI, detalii suplimentare și rezervări: contact@miniartshow.ro Tel:0749419999

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: