Când nu ai unde să depozitezi jucăriile…

Spaţiul, ultima frontieră… Ah, ba nu, nu suntem în Star Trek aici.

Deci, spaţiul, marea noastră problemă. Când stai la curte, teoretic, te mai salvează magazia. Dar când stai la bloc şi copilul tău are o tonă de jucării, unde Dumnezeu le depozitezi? Soluţia salvatoare am găsit-o pe Facebook, la o mămică. Mi se pare absolut genială şi tare-tare interesantă ideea. Iată despre ce e vorba:

9 Comments

  1. Să vorbesc cu bossul! Eu cu teoria, el cu practica. Dar e genială ideea! Unde mai pui că arată într-un mare fel! SĂ vedem în ce măsură ne permite mansarda. Că noi avem camerele în mansardă, deci tavanul nu e foarte sus. Iar în living nu prea-mi convine să fac aşa ceva

 1. crezi ca iti ajung pentru toate jucariile?
  noi stam la curte de peste 6 ani,insa din toamna venim zilnic la apartamentul parintilor mei care e liber
  mama, ce mic e spatiul! uitasem cum e si doar am stat acolo aproape o viata 🙁
  abia avem loc pentru cateva lulele de jucarii 🙁
  le fac mereu rotatie la jucarii in week-end ca sa nu se plictiseasca de ele

  1. Nu pentru toate, doar pentru o parte din ele, astfel încât să pot vedea culoarea covorului din cameră :). Şi noi le rotim. Oricum, nu are timp să se joace cu toate mereu… sunt vreo 3 cutii mari, plus câteva seturi mari, gen bucătăria, setul de curăţenie, tabla de scris şamd, care nu încap în cutiile de depozitate. Aşa că, da, putem spune şi noi că rotim jucăriile

 2. Mie nu mi se pare ok, mai bine pui polite, la limita tavanului (cat mai sus), pe toata lungimea peretelui, decat cosuletele astea, tot ai fi mai castigat! Mie nu mi-ar placea ca lumina sa-se joace “ca-n livada”. E draguta ideea, dar nu mi se pare practica!

 3. E ingenioasa dar necesita oaresce amenajari pe tavan…dar e si tare vesela solutia asta!

 4. mi se pare ingenioasa, viabila, daca ai jucarii mici si usoare – ca daca se rastoarna si cad in capul cuiva sa nu-i faca vreun cucui, ci sa-l amuze… imaginatia omului este nelimitata si e bine ca putem sa beneficiem si noi de ideile celor din jur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close