Campioana mamii

Sâmbătă dimineaţă, cu bagajul plin de  jucării mai mult sau mai puţin zornăitoare, mai mult sau mai puţin lucioase am pornit spre Sala Polivalentă pentru ca Alexia mea să participe la primul concurs din viaţa ei: cursa bebeluşilor care merg de-a buşilea din cadrul târgului Baby Expo 2011. Mărturisesc că am avut nişte emoţii mai ceva ca la bac sau ca la admiterea la facultate. Având în vedere că în ultimile zile picea a fost, mă scuzaţi, cu fundul în sus, şi a tot plâns din orice, mă temeam să nu facă vreo scenă pe-acolo. Oricum, chiar dacă nu ar fi vrut să meargă, chiar dacă s-ar fi trântit în fund şi s-ar fi pus pe plâns, tot campioană ar fi fost, indiferent de rezultatul concursului. Campioana noastră, fireşte. După cum vă spuneam, am mers să ne distrăm, am mers să avem ce povesti şi să ne facem amintiri frumoase. Şi avem!!!

Să vă povestesc sau să trec direct la rezultat? Hai să vă mai ţin în suspans :)) Am ajuns la faţa locului cu 15 minute mai devreme, aşa că Alexia a avut timp de antrenament şi să se obişnuiască cu decorul. De cum am pus-o pe pistă, piticania a luat-o la fugă, făcând slalom printre ceilalţi pici, care se antrenau şi ei. La un moment dat, mă trezesc cu o fetiţă mai mare, care vine glonţ la Alexia, o ia în braţe şi o pupă… M-am temut ca nu cumva Alexia să înceapă să plângă, căci a mai făcut aşa când o altă fetiţă a venit la ea să o îmbrăţişeze. Dar, de data asta, găluşca mea s-a comportat exemplar. Ia priviţi aici:

După pupăturile şi îmbrăţişările cu pricina, am trecut pe poziţii. Într-o clipă  de neatenţie din partea mea (căutam în rucsac “momelile” pentru marea cursă), fi-mea a luat-o la sănătoasa. De-a latul pistei:

Şi a început şi cursa. Startul a fost greu. La un moment dat, picea a început să alerge spre altă mămică… Laserul cu care prin casă o facem să alerge de mama focului, nu a mai avut acelaşi rezultat. În schimb, zornăitul cheilor a mers. Dar numai de la un anumit punct… Mai bine vă las să urmăriţi cursa:

V-aţi prins? Am ieşit pe locul al 2-lea! Mulţumim, mulţumim!
Campioana
PS Un lucru nu mi-a plăcut: doi părinţi urlau de mama focului unul la celălalt că de ce copilul lor a refuzat să pornească în cursă… Foarte urât!

După cursă, am răsplătit-o pe campioana noastră cu o pereche de cercei trăznet, pe care i-am luat de la standul Kids Bijou. O frumuseţe! Dar vi-i arăt mâine, după ce vom face o şedinţă foto. Acum, vedeta noastră e obosită şi nu vrem să o deranjăm…

24 Comments

 1. Mai…deci am ras cu lacrimi!!! Noi parintii suntem tare tacaniti uneori si suntem in stare sa facem orice pentru copiii nostri.
  1. Felicitari! Felicitari! Felicitari!
  2. Alexia este frumoasa foc.
  3. Cristina esti buna de dus la numere speciale de echilibristica….cum naiba reuseai sa mergi in genunchi fara sa atingi pamantul cu partea de jos a piciorului?
  4. Azi este in mod sigur ziua castigatorilor! felicitari din nou campioanei!

  1. la intro ai maaaaaaaaaaaare dreptate!
   1.Merci! Merci! Merci!
   2. Este, si eu sunt o medesta :)) Mulţam!
   3.Păi ce, e atât de greu? Ridic tălpile şi gata! Nu am vrut să calc pe covorul acela că mai mergeau pe el şi alţi copii… Am vrut să mă descalţ, dar pierdeam secunde preţioase, nu?
   4. Dap, felicitări şi vouă pt mărţişorul frumu! Merci din nou!

  1. mulţumim. Da,e tare haioasa cum calcă ea pedala de aceleraţie. Cred că astea sunt nişte filmuleţe la care o să râdem şi la nunta ei :))Mulţumim pt felicitări

 2. Felicitari!A fost simpatica foc,toti copii stateau cuminti,ea alerga de zor ,n-aveai treaba cu ea,parca era teritoriul ei.Bravo!Imi place motul.Pupici la fete frumoase.

  1. Merci, Bea. Faza haioasă e k ea alega de zor în afara concursului, şi când s-a dat start n-a ştiut ce să mai facă :))) Cât despre moţ, a început de câteva zile să nu-l mai suporte :(( Trage de clamă în duşmănie. La concurs era prea captivată de ce se întâmpla în jur. Acasă mă lasă să îi fac moţul, se uită fix în okii mei şi trage nonşalant de clamă :)) Pupăm şi noi

 3. Sa va traiasca campiona..a fost super.Si apropo…s-a facut mare ….si seamana cu taticu leit:)

  1. Merci, Lidia. Daa, a crescut. Pai nu ti-am zis k am fost plecata cd Tibi a facut-o? Nu vezi k nu seamana deloc cu mn? Toata lumea ma intreaba unde am fost cd s-a conceput picea, ca nu are nimic de la mine :))

 4. Vai, ce m-am distrat vazand-o pe fi-ta :-). E super haioasa. Felicitari ! Ti-am zis eu ca mai are putin si merge la facultate 🙂

 5. Alexia este adorabila, ambitioasa si scumpa focccc!!! Si mamica ei inimoasa la fel! La asa o pofta de viata si de concurs, merita din plin sa fie campioana! Felicitari! Super filmare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close