ore-de-sigurnanta-la-tv-la-canal-33

Despre campania ”Ore de siguranță în școli” am vorbit și la TV

”Ore de siguranță în școli”, campania care a primit, în 2018, o nominalizare la Webstock Awards, la categoria ”Bloggers Projects”, a ajuns și la TV.

Cu câteva zile înainte de vacanța de Sărbători, am mers să vorbesc la TV despre ”Ore de siguranță în școli”. Alături de Alexa, care are o campanie despre siguranța copiilor în excursiile școlare, pe care o susțin cu tot dragul, am mers să vorbim la Canal 33 despre demersurile noastre. La invitația Izabelei Marinescu, am vorbit 45 de minute despre ce schimbări ne-am dori să aducem în învățământul românesc la capitolul siguranță.

campanie blogul mamei pentru ore de siguranta in scoli

Am avut emoții cât casa… Casa Poporului. Și asta pentru că sunt obișnuită să fiu eu cea care pune întrebările, cea care intervievează oamenii. De partea asta a baricadei mă simt mai confortabil. Și nu să fiu eu pe scaunul invitatului, mai ales în fața camerelor de filmat. Dar, nah, pentru toate există un început, nu-i așa?

ore-de-sigurnanta-la-tv-la-canal-33

Alături de Alexa, și, sper eu, de mulți alți părinți, îmi doresc să îmi știu copilul mai în siguranță. Și nu doar pe copilul meu, ci și pe ceilalți. Cum m-am descurcat, cât de tare m-am bâlbâit, căci, da, mi s-a înnodat limba de câteva ori, vă invit să vedeți în clipul de mai jos.

După ce am vorbit la radio despre ”Ore de Siguranță în școli”, am crezut că vor dispărea emoțiile pe care le am atunci când sunt invitată să vorbesc în fața microfonului. Dar nu, nu a fost așa. Ei, cum m-am descurcat rămâne să îmi spuneți voi. Iar dacă vreți să susțineți #OreDeSiguranțăÎnȘcoli, puteți da de veste mai departe despre acest proiect, puteți solicita unităților de învățământ să aducă polițiști în școli, așa cum am scris. Voi reveni cu detalii și noi informații. Țineți-mi pumnii să mi se deschidă ușile și, mai ales, să găsesc oameni cu putere de decizie deschiși să aducă o schimbare în sistemul românesc de învățământ.

Mulțumesc Izabela pentru invitație, mulțumesc Canal 33 pentru ocazia de a vorbi despre campania ”Ore de siguranță în școli”, pe care, sper, să apuc să o văd implementată cât de curând.

scop campanie ore de siguranta
Mă poți urmări și pe FACEBOOK, pe INSTAGRAM, dar și pe YOUTUBE (unde te aștept să dai Subscribe).
Te poți abona la NEWSLETTER și vei primi, o dată pe lună, un e-mail de la mine cu o parte dintre articolele publicate.
Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like…
Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: