Cadou de la Gynecoland: un check-up mamar complet       

Cu sănătatea nu e de glumit. Asta o știm cu toții. De când am aflat că am ”șanse”  (după cum s-a exprimat un medic) să fac cancer la sân, am început să mă documentez mai temeinic pe tema aceasta. Am zis că, dacă medicul cu pricina nu stăpânea bine limba română (fiind un medic de-al nostru, nu de ”import”), poate că nu știa nici să interpreteze bine imaginile de pe aparatul cu_care mi-a făcut ecografia mamară. Și, din gură-n gură, ca folclorul, am aflat de Spitalul privat dedicat sănătății femeilor Gynecoland. Nu doar că au fost niște drăguți cu mine, dar vor să fie la fel de drăguți și cu cititorii blogului. Mă rog, mai corect spus cu CITITOARELE, cu doamnele, căci lor li se adreseasză cadoul oferit de Gynecoland.

Avem, n-avem probleme cu sânii, avem, n-avem în familie cazuri de cancer mamar, e bine, doamnelor, să mergem periodic la control. Cel puțin acelea dintre voi care au trecut de 35 de ani ar trebui să dea o fugă la un specialist să facă o ecografie mamară. Just in case. Nu doare! Mai bine preveniți decât să tratați, nu? Apropo, de curând, împreună cu doctorul Ioan Stoian, cei de la Gynecoland au lansat campania ”Lecții de Sănătate”, o campanie video de conștientizare a cancerului la sân. Aruncați o privire, vă rog. Iar dacă doriți să știți ce servicii pe senologie (sănătatea sânilor)  oferă Gynecoland, atunci musai să întrați pe această  pagină.

Acum să revin la cadoul pentru cititoarele blogului: un pachet complet de check-up mamar. Adică: un control mamar + ecografie mamară cu sonoelastografie și Doppler mamar + interpretare + foto. Ei, sună tentant, nu? Mie mi se pare al naibii de tentant! V-am stârnit interesul, da? Ei, ar fi cazul să vă spun și cum puteți intra în posesia cadoului oferit de Centrul Integrat de Diagnostic și Tratament al Sânului din cadrul spitalului Gynecoland, primul centru medical privat din România care s-a preocupat de patologia sânului. Simplu: răspunzând la o întrebare (o găsiți mai jos).

banner concurs

Așadar, pot folosi cuvântul magic: CONCURS!

Unde e concurs, sunt și reguli. Iată-le:

 1. Perioada de înscriere: 27 iunie – 6 iulie (ora 21.00)
 2. Câștigătoarea va fi aleasă cu ajutorul random.org și va fi anunțată după data de 7 iulie
 3. Vă puteți înscrie lăsând un comentariu la această postare răspunzând CORECT la întrebarea Care este primul centrul integrat de diagnostic și tratament al sânului din România?”.
 4. Atunci când vă înscrieți, vă rog să folosiți EXCLUSIV numele din buletin. Nu pseudonim, nu doar prenume sau numele de familie. În buletinul vostru scrie că vă numiți Cutărescu Ioana, cu numele Cutărescu Ioana vă înscrieți
 5. NU se acceptă înscrierile multiple din partea aceleiași personae

Un share pe Facebook acestei pagini de concurs nu ne-ar supăra. Ne-am bucura și dacă ați da un like pagini  Gynecoland și celei oficiale a Blogului mamei începătoare

Când vă înscrieți NU VĂ GRĂBIȚI, ca nu cumva să scrieți ceva greșit. Mai bine întrebați ceva înainte de a da răspunsul la întrebare.

 

Despre Gynecoland

Din dorina de a ajuta femeile moderne, spitalul privat dedicat sanatatii femeilor Gynecoland pune la dispozitie o gama complexa de investigatii si operatii in sfera senologica (mamara) si ginecologica, asigurand un act medical la cele mai inalte standarde de calitate, intr-un ambient intim, elegant si confortabil.

Centrul Medical Gynecoland este singurul spital privat cu servicii de nisa (preocupat doar de ginecologie si senologie, cu ultraspecializare in chirurgie ginecologica si chirurgia sanului patologic), ce asigura servicii complete (de la diagnostic, la tratament), integrate intr-un centru de specialitate, totul pentru sanatatea si confortul femeilor.

Aici veti gasi o echipa medicala competenta, cu un nivel superior de pregatire profesionala, care, completata de aparatura si echipamentele moderne, reuseste sa obtina cele mai bune rezultate pe toate segmenetele activitatii medicale: interventii chirurgicale, consultatii ginecologice, senologice (mamare) si obstetricale, investigatii imagistice (ecografie mamara, sonoelastografie mamara, mamografie digitala, ecografie transvaginala, videocolposcopie, s.a. ), analize de laborator clinic si histopatologic, s.a.

Centrul Integrat de Diagnostic si Tratament al Sanuluidin cadrul spitalului Gynecoland este primul centru medical privat din Romania care s-a preocupat de patologia sanului, punand la dipozitia pacientelor o gama complexa de investigatii si operatii cu un grad ridicat de dificultate, pentru obtinerea diagnosticelor precoce de cancer mamar si a rezultatelor excelente in tratarea tuturor afectiunilor sanului.

Infiintat inca din anul 2009, Centrul Integrat de Diagnostic si Tratament al Sanului Gynecoland a aparut ca o necesitate in piata serviciilor medicale din Romania, din cauza patologiei mamare extrem de frecventa in randul femeilor si a continuat sa se perfectioneze pentru ca pacientele din Romania sa beneficieze de o ingrijire medicala completa, la cele mai inalte standarde de calitate, atunci cand se confrunta cu afectiuni ale sanilor.

Pentru ca pune pe primul loc sanatatea femeilor si militeaza pentru construirea unui comportament preventiv in gestionarea sanatatii mamare fondatorul clinicii, dr. Ioan Stoian a lansat o campanie video de constientizare a cancerului la san – Lectii de Sanatate, in care este explicat totul despre cancerul mamar si modalitatile de preventie ale acestuia.

 

17 Comments

 1. Gynecoland, clinica ultraspecializata in diagnosticarea si tratarea patologiei sanului, a inaugurat primul Centru Integrat de Diagnostic si Tratament al Sanului din Romania.

 2. Este primul centru medical privat din Romania care s-a preocupat de patologia sanului, avand o gama complexa de investigatii si operatii cu un grad ridicat de dificultate, pentru obtinerea diagnosticelor precoce de cancer mamar si a rezultatelor excelente in tratarea tuturor afectiunilor sanului.

 3. Centrul Integrat de Diagnostic si Tratament al Sanuluid in cadrul spitalului Gynecoland este primul centru medical privat din Romania care s-a preocupat de patologia sanului.

  Multumim,

 4. Gynecoland-primul Centru Integrat de Diagnostic si tratament al Sanului din Romania.

 5. Gynecoland este primul Centru Integrat de Diagnostic si tratament al Sanului din Romania.

 6. Primul centru integrat de diagnostic si tratament al sanului din Romania este Gynecoland.

 7. Primul centrul integrat de diagnostic și tratament al sânului din România este Centrul Medical Gynecoland.

 8. Primul centru integrat de diagnostic si tratament al sanului din Romania este Gynecoland.

 9. Primul centrul integrat de diagnostic și tratament al sânului din România este Centrul Integrat de Diagnostic si Tratament al Sanului din cadrul spitalului Gynecoland

 10. Primul centru integrat de diagnostic si tratament al sanului din Romania este GYNECOLAND

 11. Centrul Integrat de Diagnostic si Tratament al Sanului din cadrul spitalului Gynecoland.

 12. Primul centrul integrat de diagnostic și tratament al sânului din România este Centrul Integrat de Diagnostic si Tratament al Sanului din cadrul spitalului Gynecoland.

 13. Primul centru medical privat din Romania care s-a preocupat de patologia sanului,este: Centrul Integrat de Diagnostic si Tratament al Sanuluidin cadrul spitalului Gynecoland .

 14. Primul centru medical privat din Romania care s- a preocupat de patalogia sanului este Centrul Integrat de Diagnostic si Tratament al Sanului din cadrul spitalului Gynecoland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close