”Bureţoşi” şi pinguni, adunarea generală! Pe 17 şi 18 ianuarie avem maraton

V-am zis că fii-mea e fan ”SpongeBob pantaloni pătraţi”? V-am zis. Atunci când a venit Alexandra să îi picteze Alexiei pe perete personajul preferat. Cu ocazia postării despre peretele nostru pictat am descoperit că sunt atâââât de mulţi fani ai buretelui gălbejit. Şi nu doar copii 🙂

Aşa că sunt sigură că mulţi vor sări în sus de bucurie la vestea ce urmează să v-o dau: la Nickelodeon urmează un weekend de foc: maratonul PingBob. Un weekend în care se vor difuza muuulte episoade din SpongeBob pantaloni pătraţi…

asezonate cu episoade din preferaţii mei: Pinguinii din Madagascar.

Noroc că am liber weekendul ăsta, că mă pot uita în tihnă la desene… sau nu 🙂

Un mic demo nu strică, nu?

Mai pe larg, în comunicatul de mai jos:

MARATON DE DESENE ANIMATE CU SPONGEBOB PANTALONI PĂTRAȚI ȘI PINGUINII DIN MADAGASCAR LA NICKELODEON ÎN WEEK-END-UL 17 – 18 IANUARIE

Week-end-ul acesta (17 -18 ianuarie) pe Nickelodeon se va desfășura un maraton de desene animate pentru întreaga familie. Mai precis, este vorba despre un maraton în cadrul căruia vor fi difuzate, atât sâmbătă, cât și duminică, câte opt episoade din cele mai cunoscute seriale Nickelodeon: SpongeBob Pantaloni Pătrați și Pinguinii din Madagascar.

Așadar, înainte de premiera pe marile ecrane a filmului inspirat din serialul animat SpongeBob Pantaloni Pătrați, și după ce filmul Pinguinii din Madagascar a ocupat timp de două săptămâni locul 1 în box office-ul românesc, veți avea ocazia să urmăriți aventurile celor mai iubite personaje de pe Nickelodeon într-un maraton care va dura două zile. Maratonul va începe zilnic la ora 14.00, și se va încheia la ora 17.55 atât sâmbătă, cât și duminică.

SpongeBob Pantaloni Pătrați

Cine locuiește într-un ananas în adâncul mării? Este, desigur, vorba de faimosul personaj de desene animate, SpongeBob Pantaloni Pătrați, creat de biologul marin Stephen Hillenburg. Un personaj plin de viață, galben, zâmbitor, drăguț din cale-afară, pus pe șotii extrem de hazlii și de nebunești, ce are parte de tot felul de aventuri care mai de care mai adorabile și mai distractive, pline de umor pentru copii, dar și pentru adulții ce-și doresc să petreacă timp alături de cei mici.

Iar copiii chiar au ce-nvăța din joaca prietenilor subacvatici: în 2010, un băiețel din New Jersey și-a salvat de la înec fratele mai mic, folosind o tehnică de înot pe care ar fi învățat-o chiar de la amicul cel galben, poros și amuzant!

De-a lungul celor opt episoade din SpongeBob Pantaloni Pătrați, difuzate de Nickelodeon în cadrul maratonului, pe fundul mării se vor da două petreceri: una pentru aniversarea restaurantului domnului Krusty Krab, iar cealaltă pentru sărbătorirea zilei de naștere a Regelui Neptun. Desigur, nimic nu iese așa cum este planificat. Ba mai mult de atât, SpongeBob Pantaloni Pătrați și Patrick pleacă într-o excursie la Marea Barieră de Corali, unde se vor rătăci și vor avea parte de aventura vieții lor.

 

 Pinguinii din Madagascar

După ce pinguinii de elită au luat cu asalt cinematografele în filmul lor, acum vor asedia complet și televizoarele. Așadar, în week-end, cei patru pinguini – Căpitanul, Kowalski, Rico și Soldat-, unul mai nebunatic decât altul, vor încerca să o salveze pe vidra Marlene, care dispare în condiții misterioase, vor fi nevoiți să își rezolve problema cu robotul de bucătărie care scoate un nor de fum toxic ce amenință întreaga planetă și, mai ales, va trebui să îi vină de hac lui KuchiKukhan, Distrugătorul de Lumi, eliberat accidental de Soldat. De-a lungul celor opt episoade, Soldat ajunge în mai multe situații periculoase, cum ar fi aceea de a risca să ajungă mâncare pentru foci. Noroc că este salvat la timp de devotații lui prieteni, Regele Julien, Capitanu’, Rico și Kowalski.

1 Comments

  1. Imi place si mie buretelul asta galben, dar nu cred ca as rezista un weekend intreg sa ma uit la el. ..
    Oricum, vizionare placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close