Ingrediente: 100 ml lapte, 3 linguri cu orez, un ou, două linguriţe zahăr brun, un vârf de cuţit de sare, scorţişoară măcinată, vanilie sau coajă de portocală/lămâie rasă, opţional miere
Mod de preparare: Se fierbe orezul separat şi se scurge bine-bine de apă. Oul, laptele, sarea, esenţele se amestecă toate într-un vas termorezistent, apoi se adaugă orezul. Se dă la cuptor pentru vreo 15-20 min.
Alexiei îi place fff tare dacă puţină miere peste această budincă pun atunci când o papă. Mie îmi place cu mai multăăăă miere 😉
Vezi AICI ponturi cum îl faci pe bebe să pape când e mofturos.
Intră AICI să citeşti despre diversificare şi meniurile pentru Alexia, în funcţie de vârstă
oh, ce harnica esti asa dimineata! … vreau sa cred ca nu le-ai facut pe toate acum, ca daca da, te declar wondermom. 😛
NUUUUU, nu le-am făcut acum, Doamne fereşte! Oi fi eu zuză, dar nici aşa :)) Sunt chestii pe care le-am făcut mai de mult, dar nu am mai avut timp să le postez… Pup gaşca, dar mai mult pe ciufulit 🙂