Bucătăria vorbitoare bilingvă pentru copii

Acesta este unul dintre produsele pe care le puteţi găsi la ediţia de iarnă a Târgului Baby Expo 2012.

Bucătăria vorbitoare bilingvă stimulează imaginaţia celui mic prin învăţare (memorarea cifrelor şi a alfabetului, citirea ceasului), muzică (cântece vesele) şi creativitate (sunete simpatice care imită zgomote reale ce se aud în bucătărie – un robinet care curge, sfârâiala unei tigăi, un ceas de cuptor, un blender etc.) Asta ştie să facă minunăţia aceasta pe care o puteţi găsi la Baby Expo.

Dar mai sunt o grămadă de alte chestii drăguţe la târgul care se va desfăşura la Sala Polivalentă din Capitală, în perioada 22-25 noiembrie 2012. De exemplu cum vă sună ”cărucior pliabil automat”? Ei? Curioase? Vă mai spun doar atât, şi revin zilele următoare cu alte date.

BABY EXPO începe joi, 22 noiembrie şi ţine până duminică, 25 noiembrie. Târgul poatefi vizitat în acest interval între orele 10.00 şi 19.00, doar duminică programul e mai scurt:  până la ora 16.00.  Un bilet de intrare costă 10 lei pentru părinţi şi este gratuită pentru copii. Pe baza biletului de intrare se participă la Super Tombola BABY EXPO !

1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close