blogul mameiRO si Arbo Media

BlogulMameiRo a intrat în portofoliul ARBO MEDIA. ”ARBO Influence Marketing”

BlogulMameiRo m-a învățat să cred în oameni.  Acum, caut frumusețea oamenilor din jur și cred în ea. Cred în oamenii frumoși. Oamenii cu un suflet cald, bun, frumos. La un eveniment de parenting, acum vreo 3-4 ani, am primit diploma de ”Mommy with happy ending stories”.

Nu m-am văzut niciodată așa. Nu m-am gândit niciodată că poveștile de viață împărtășite de mine aici, pe blog, sunt astfel percepute din exterior. Dar, iată, a fost nevoie de cineva care să îmi spună cine sunt eu, în online. Tot ce mi-am dorit (și îmi doresc în continuare) a fost să scriu. Să pun o bucată din mine aici, pe acest blog. Mi-am dorit dintotdeauna să împărtășesc celor din jur din cunoștințele mele, din experiența mea, din trăirile, sentimentele și, de ce nu, grijile mele.

Am lansat acest blog la finele anului 2010. De la început a fost locul unde am putut scrie așa cum mi-a plăcut, așa cum am simțit. Să scriu așa cum nu o puteam face la serviciu, căci una e scriitura de presă mondenă, alta este cea de blogging.

Blogul a crescut frumos. Comunitatea creată în jurul său, la fel. Mesajele voastre, ale cititorilor, mi-au dat mereu aripi sau, unde a fost cazul, m-au adus cu picioarele pe pământ. M-am bucurat nespus (și mă voi bucura în continuare) când am primit mesaje de mulțumire din partea celor care mi-au scris că textele mele i-au ajutat, într-un fel sau altul. Așa mi-am dat seama că blogul acesta are o triplă misiune:

  • Ne ajută, pe voi și pe mine, să găsim răspunsuri, susținere, alinare
  • Aduce oamenii mai aproape unii de alții
  • Mă ajută să mă autodescopăr

Blogul mi-a adus mulți oameni frumoși. Iar asta este una dintre marile mele bucurii de când scriu pe BlogulMamei. Este, dacă vreți, ”răsplata” pentru timpul investit în acest blog. Căci, a scrie pe un blog nu e o chestie atât de simplă ca pocnitul din degete. Tot ce vedeți aici, pe blog, este rezultatul multor ore petrecute înainte de a da ”publicare” unui articol. Ore sau zile, chiar. Timp petrecut pentru documentare, pentru interviuri, discuții, realizarea fotografiilor, a videoclipurilor. Dar este ceea ce îmi place și o fac cu mare drag.

Pentru mine, blogul a devenit, și nu ascund asta, o sursă suplimentară de venit. Dar, de fiecare dată, am ales să fac reclamă doar produselor pe care le-am testat, le cunosc, produse în care am încredere, și nu să scriu verzi și uscate despre orie, doar de dragul banilor. Până la urmă, este o responsabilitate uriașă să recomanzi un produs, un serviciu. Nu pot spune ”vai, ce minunat este acest produs”, dacă el nu este. Nu pot scrie despre ceva ce nu cunosc, nu folosesc, nu testez. Din respect pentru mine, din respect pentru voi, din respect pentru adevăr.

Anul acesta este unul al schimbărilor, pentru mine, ca blogger. Anul acesta mi-am zis că este timpul să am curaj să zbor. Iar prima decizie în acest sens a fost aceea de a vorbi în public. De a intra în rolul de „speaker și de a împărtăși oamenilor din cunoștințele mele și față în față, nu doar în scris. O altă decizie importantă și pe care am luat-o cu inima deschisă a fost aceea de a da o bucată din blogul meu în grija altora.

Mereu am crezut că de blog, de ”puiul meu”, nu se va putea ocupa nimeni altcineva mai bine decât o fac eu. Până acum, când am întâlnit o echipă de oameni minunați. Oameni care mi-au înțeles temerile, care mi-au arătat că au încredere în mine, care m-au făcut să am încredere în ei și în faptul că ”puiul meu” va fi pe mâini bune.

Așa că m-am alăturat frumoasei familii create de cei de la ARBO Media. Acum fac parte din proiectul ”ARBO Influence Marketing – The AIM. Ei vor fi cei care se vor ocupa, de acum încolo, de zona de publicitate pe acest blog.

Eu voi avea mai mult timp pe care să îl dedic scrisului. Și vă promit că și de acum încolo textele publicitare de pe BlogulMameiRO vor fi la fel de sincere ca și până acum. Diferența este că, de acum încolo, partea de publicitate am lăsat-o pe mâna unor specialiști. Eu știu să scriu, deci, voi scrie.

Mulțumesc ARBO family, mulțumesc Andreea, Simona și Alin că mi-ați înțeles temerile și că mi-ați arătat că „puiul meu” va fi pe mâini bune în casa voastră. A noastră.

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like…
Mă poți urmări și pe FACEBOOK, pe INSTAGRAM, dar și pe YOUTUBE (unde te aștept să dai Subscribe).
Te poți abona la NEWSLETTER și vei primi, o dată pe lună, un e-mail de la mine cu o parte dintre articolele publicate.
Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close