Blog of the year 2012

Mă tot ţin să onorez această  leapşă din decembrie şi abia acum reuşesc să  fac acest lucru. Nu de alta, dar văd că se tot adună lepşele şi mi se pare nepoliticos din partea mea să nu le dau curs.

Aşadar, prin decembrie, anul trecut, am primit de la o cititoare care comentează aici, pe blog, cu ID-ul ”spunsieu”, această leapşă – premiu, care chiar mă onorează, sincer.


Aşa că, fără alte comentarii, iată care e regulamentul jocului:

1. Selectează blogurile ce vor primi premiul Blogul Anului 2012.
2. Postează un articol în care nominalizezi blogurile respective (nu există un număr minim sau maxim admis) și acordă-le premiul.
3. Include un link către această pagină: ‘Blog of the Year 2012′ Award –http://thethoughtpalette.co.uk/our-awards/blog-of-the-year-2012-award/, menționând regulile de față în postul tău – a nu se altera regulile sau banner-ul premiului!
4. Anunță autorul fiecărui blog căruia îi acorzi premiul și împarte regulile cu aceștia
5. Te poți alătura grupului Facebook creat pentru acest premiu – dă “like” pe pagina pe care o poți accesa aici, putînd astfel să îți împarți blogul cu o audiență mai largă<
6. Adaugă un link către blogul persoanei care ți-a înmânat premiul și încarcă banner-ul premiului pe blogul tău, continuînd colecţionarea stelelor (maximul este de 6).
Acum să le luăm metodic:
1. Cel mai dificil punct, pentru că lista e destul de lungă. Dar voi încerca să fiu scurtă: Mămica Urbană, Pitici dar voinici, Cojocarii (fireşte, blogul meu de suflet), Alina-Zu (o descoperire plăcută pentru mine), Laura (pricepută la toate), ”zvăpăiata” Mihaela ( 😉 ), Urban Kid, Sfatul Părinţilor – deşi acestea două din urmă nu sunt bloguri. La o primă privire, cam acestea sunt nominalizările mele
2. Am postat
3. Este linku’
4. Anunţ, anunţ
5. Executat
6. Adăugat

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close