Birou water rsistant+copil harnic bonus

De ceva timp suntem fericiţii posesori ai unui birou reglabil pentru copii. O să vi-l prezint cât de curând. Până atunci însă, vreau să mă laud şi eu puţin (mai mult) cu fii-mea. Păi zău aşa, când o văd cât de hărnicuţă e, cum să nu-mi vină să mă laud? Başca şi educatoarele de la creşă mi-au lăudat-o pentru cât de harnică e! Toată ziulica şterge cu şerveţelele ba pe jos, ba pereţii, sau chiar şi pe ceilalţi colegi.

Acasă, la fel – cum prinde un şerveţel, se pune pe şters. Ajutor de nădejde voi avea eu, nu? Ca să vă explic: Alexiei îi plac apa şi curăţenia. În combinaţie cu noul birou… priviţi şi voi ce iese:

Şi, pentru ca pe mami să n-o apuce crizele că maimuţica iar a făcut-o lată, don’şoara se pune pe treabă. E clar că vrea să-i ia piuitul mamei obsedate de curăţenie şi ordine.

14 Comments

 1. Eeeee,mititica trage cu ochiul la mamica,he he he!!!Nu face decat sa fie receptiva…spor,pitic!!!;))

   1. Cu drag!Copiii sunt receptivi la varste fragede…Barbosul sa’i tina obiceiul,he he he!!!;))

  1. Nuuuuu!!!Pampers-ul este scump,mult mai scump decat un servet sau servetel,he he he!!!Invatati fetita sa foloseasca buget mic!;)))

   1. Cory, noi nu folosim Pampers, ci o altă marcă mai ieftină şi mai bună (mai bio, neparfumat şi, mai ales, care nu irită funduleţul).

    1. Da,Cristina,dar tot pampers este,indiferent de firma.A propos,ce marca folositi?Eu am gasit Toujours in Lidl,facut de nemti…mi-a atras atentia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close