Bine ați venit în noua mea casă virtuală!

Au trecut aproape 5 ani de când am scris primele cuvinte pe blog. Pe ”Blogul mamei începătoare”, pe o platformă gratuită de wordpress. Blogul a crescut, grație vouă, cei care intrați să citiți ce scriu eu de zor, voi cei care reveniți să fiți la curent cu  fiecare postare nouă. Iar pentru asta vă sunt recunoscătoare și vă mulțumesc din suflet. Scriu cu drag, îmi place foarte mult să scriu, să povestesc și, la fel de mult mă bucur când văd mesajele voastre la fiecare postare de-a mea.

Am ales să mut blogul pentru că platforma gratuită nu mă lăsa „să mă joc” prea mult cu site-ul, cu opțiunile grafice. Mă rog, astea sunt chestii de bucătărie internă. Și, dacă tot m-am mutat, am zis să mă și rebranduiesc, asta pentru că tot mai mulți dintre voi mi-ați spus că am depășit de mult etapa de ”mamă începătoare” ;). Cum îmi era tare drg numele acesta, am ales să nu mă despart de el în totalitate. Și, uite așa, am rămas: blogul mamei 😉

Mutarea nu a fost una ușoară, mai ales pentru mine, care nu sunt un as în ale tehnicii. Noroc cu prietenii mei, Mădălina și Dan, de la graphicpunct.ro, care s-au ocupat de mutarea conținutului de pe wordpress pe blogulmamei.ro, dar și de noua mea siglă și de bannerul de pe Facebook (thanks guys!). Vi-i recomand din suflet!

Din păcate, mutarea nu s-a putut face 100% și mulți dintre voi, subscriberii, adică aceia care erați abonați via e-mail la postările blogului, v-ați pierdut pe drum 🙁 . Din acest motiv, va fi nevoie să vă abonați din nou, dacă doriți să primiți notificări pe e-mail atunci când apar postări noi pe blogulmamei.ro. În partea de jos a ecranului veți găsi un formular de abonare la postări. Nimic complicat, doar vă introduceți adresa de e-mail, apoi dați clic pe ”Abonează-te”.

Pagina de Facebook a blogului a suferit și ea ceva modificări. Acum se numește ”Blogulmamei.ro” și vă aștept cu un like, dacă vă place, firește.

Acestea fiind spuse (mă rog, scrise), să-i dăm drumul la treabă, căci am atât de mute planuri, că timp îmi trebuie să le pun în aplicare!

Vă  mulțumesc din nou pentru vizită și vă aștept să reveniți, să îmi scrieți.

Cu drag,

Cristina Ologeanu, mamă de Alexia 😉

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close